Sporty Spring

icon

Foråret er på vej og Bryggen er klar med alt det nye til dig!

 

DET STØRSTE SPORTSUNIVERS I VEJLE

Foråret er her, og hvis du er noget som os, er du klar til at komme ud i naturen og nyde solen!

Men glem ikke dit udseende! Hvis du skal tilbringe mere tid udendørs denne sæson, skal du klæde dig passende – og det behøver ikke kun være tøj, der er passende til vandre- eller cykelture.

Det er her, Bryggen kommer ind i billedet! I Bryggen har vi et udvalg af butikker inden for sportsuniverset, som hjælper dig med at klæde dig sporty fra top til tå. Du kan tage forbi Sport24, Sportmaster eller Skechers og finde det seneste træningsgear! Du kan også tage forbi vores andre fashion butikker såsom Vero Moda, ONLY, Jack & Jones. I deres sortiment gemmer der sig også nogle sports items, som du kan tilføje til din garderobe dette forår.  

Dette gør Bryggen til det største sportsunivers i Vejle, hvor du kan shoppe det meste af det du mangler.

Er du i tvivl, hvordan du kan klæde dig mere sporty? Måske gør du det allerede! I denne artikel har vi samlet 3 typer, som du muligvis kan spejle dig selv i. Læs videre og find ud af, hvilken type du er! 

 

YOGA DRONNINGEN 

Du elsker yoga leggings; du har dem på hele tiden, og du er ligeglad med, hvem der ved det. Du har dem endda på, når du er ude og handle. 

Du er yoga dronning typen, og vi elsker dig for det. 

 

Yoga leggins er praktiske og afslappende. De er også super komfortable, og derfor er de så populære blandt folk, der gerne vil se godt ud, mens de laver noget aktivt som yoga eller går rundt i byen. Derudover er de nemme nok at tage på over stort set ethvert outfit – selv en tanktop med stropper og hæle – og de får dig til at se ud, som om du er klar til at gå ud når som helst, når du egentlig lige var på vej hjem efter en lang dag på arbejde. Og hvis der er én ting, vi elsker mere end noget andet i denne verden, er det noget, der gør vores liv lettere – og især når det kommer med frynsegoder som komfort, stil og alsidighed! 

 

Du kan shoppe yoga leggins i Sport 24, Sportmaster, H&M og mange andre butikker i Bryggen.  

 

JOGGING COOL 

Vi har alle været der: du går ned ad gaden, og du ser én, der ser så ubesværet sej ud, det får dig til at spekulere på, hvorfor du ikke tænkte på at tage dit joggingsæt på derhjemme eller til en gåtur. Fordi du har da også en samling hængende i din garderobe i alle farver, og du vil da altid have dit favorit joggingsæt på hver dag.  

Du er vores jogging cool type! 

 

I Bryggen hjælper vi dig med at finde det perfekte joggingsæt efter dine behov. Uanset om det er en gåtur rundt om blokken eller en eftermiddag derhjemme, så har vores butikker en bred vifte af joggingsæt i alle stilarter og farver. Vores mission er at hjælpe dig med at se godt ud og føle dig godt, mens du er aktiv og lever en sund livsstil. Så hvad venter du på? Kom derud og begynd at leve dit bedste liv! 

 

Du kan shoppe joggingsæt i ONLY, Quint, Jack & Jones og mange andre butikker i Bryggen. 

 

SNEAKERS ELSKEREN 

Du ved, hvem du er: du er personen, der ikke kan gå forbi et par sko uden at stoppe op for at beundre dem. har .Du har sikkert mere end et par sneakers i dit skab, og du bruger dem hele tiden. 

Du er vores sneakerhead type!  

 

Hvis du elsker sneakers, er du havnet det rigtige sted! Vi har alle de bedste stilarter af sneakers til alle lejligheder. Uanset om du har brug for behagelige sneakers til hverdagsbrug, eller trendy sneakers til at have på på arbejde eller til fest, så har vi det, du skal bruge. I Bryggen ved vi, at komfort og mode går hånd i hånd. Derfor gør vi det nemt at finde det perfekte par sko til enhver lejlighed. Uanset om det er et vigtigt møde eller en eftermiddagsvandring med venner, kan du stole på, at vores butikker giver dig det, du har brug for! 

 

Du kan shoppe sneakers i Sportmaster, Deichmann, Skechers og mange andre butikker i Bryggen.