Sommerferie med Minions

27737 BRY Sommer Event Main banner Responsive 1920x580px

Sommerferie med Minions

icon

KOM MED PÅ SKATTEJAGT

Leder du også efter sjove aktiviteter til børnene i sommerferien? I Bryggen kan du gå på skattejagt i centret fra fredag d. 24. juni til og med søndag d. 7. august.
Alle der deltager i skattejagten får en lille overraskelse. Derudover deltager du også i konkurrencen om biografbilletter til filmen, når du indleverer dit skattekort. Vi trækker en vinder hver uge!

SKATTEJAGT

Hjælp os med at finde alle figurerne fra biograffilmen "Minions - The Return of Gru", og gæt det magiske ord! De skøre figurer giver dig hver deres bogstav, og når du har fundet alle figurerne, som har gemt sig rundt omkring i Bryggen, har du fundet alle bogstaverne. Skattekortet udleveres i Kvickly kiosken. Det er ganske gratis at deltage. 

Alle der afleverer et udfyldt skattekort får en lille overraskelse. Du deltager samtidig i den ugentlige konkurrence om biografbilletter til filmen.

SÅDAN GØR DU:

Hent skattekortet i Kvickly kiosken - det er gratis!

Find de 5 poster, der er gemt rundt omkring i centret - der er hjælp at hente på skattekortet

Ved hver post finder du et bogstav. Når du har fundet alle 5 bogstaver, danner de et ord, som du skriver på selve skattekortet

Udfyld kortet og aflevér det i postkassen i Kvickly kiosken og få en lille spiselig overraskelse. 

FLOTTE RABATTER

Alle der deltager i skattejagten får også udleveret et kuponhæfte, der kan bruges i mange af butikkerne i Bryggen. Med kuponerne kan I få flotte rabatter og tilbud i Bryggen.
Kuponerne kan kun indløses i hele perioden, medmindre andet fremgår af selve kuponen.

SE ALLE KUPONER HER