Tilbage
Brnenes Trafikskole komprimeret

Børnenes Trafikskole

icon

Børnenes Trafikskole

Børnenes Trafikskole er en mobil trafikskole, der underviser der hvor børnene er. Alle er velkomne lige fra børnehave børn og op til 9. klasse. Der undervises gennem leg og bevægelse og med special designede baner og biler er det nemt for børnene at overføre teori til praksis. Visionen i Børnenes Trafikskole er at sikre, så mange børn som muligt kan færdes trygt i trafikken.

Bryggen får besøg af Børnenes Trafikskole af flere omgange, hvilket vi glæder os meget til! 

Søndag den 3. marts kommer Frk. Flora:
Frk. Flora er kærester med Bamse Betjent og hun er dygtig til førstehjælp. Hun hjælper gerne med undervisningen i førstehjælp. Frk. Flora største mål er at lære flest mulige børn om førstehjælp.Frk. Flora har en virkelig fin ambulance, som hun bruger til undervisningen i førstehjælp. Hun bor i Bumleby ligesom Bamse Betjent og Benny Brandmand.

Søndag den 2. juni kommer Benny Brandmand:
Benny Brandmand går meget op i at hjælpe så mange børn som muligt, med at få større læring og kendskab til trafiksikkerhed. Som chauffør i brandbilen, er det især vigtigt for Benny Brandmand, at undervise børnene og give dem forståelse for, hvor vigtigt det er, at være opmærksom på de store lastbiler ude i trafikken og de farer, der kan være forbundet hermed. Børnene får lov til at komme med op i brandbilen. Benny Brandmand glæder sig til at komme med Børnenes Trafikskole rundt og undervise og hilse på en masse glade børn, der gerne vil lære om trafiksikkerhed.

Søndag den 7. juli kommer Bamse Betjent:
Bamse Betjent er politimand i Bumleby. Her styrer han trafikken og sørger for alle kommer sikkert rundt i Bumleby. Bamse Betjent kan bookes til meet ‘n’ greet, han kan bookes til et sejt og sjovt refleksshow, og så laver han sammen med sin kæreste Frk. Flora og sin gode ven Benny Brandmand et sjovt og spændende show.Bamse Betjent er også med når der skal undervises.Han hjælper underviserne og guider børnene. Bamse Betjent ved alt hvad der er at vide om sikker trafik og hans største mål er, at lære flest mulige børn om trafikreglerne.

Vi glæder os til at se jer!

Siden opdateres løbende med praktiske informationer