28894 BG Jul 2021 Description list slider Large 1920x580px 360kb

Jul i Bryggen

icon

Jul i Bryggen

SÅDAN FEJRER VI JULEN I BRYGGEN

Julen nærmer sig med hastige skridt og alle vores butikker glæder sig til at tage imod dig!
Vi har naturligvis også hyggelige aktiviteter for både børn og voksne i den søde juletid og her har du en oversigt over disse:

Børnenes U-landskalender fylder 60 år

Udstillingen kan ses fra den 5. november


Oplev DR´s julekalender gennem årti´erne. I forbindelse med at Børnenes U-landskalender fylder 60 år i år, kan du nu besøge en udstilling, der fortæller historien om 60 år med julekalendere, støtteprojekter i udviklingslande og masser af indhold på TV.
Under udstillingen kan du besøge seks TV-stuer - et for hvert årti og få en oplevelse af, hvordan Børnenes U-landskalender har udviklet sig gennem årene. Børn og barnlige sjæle kan få udleveret en låge-kalender og gå på jagt efter forsvundne ting fra årtierne i udstillingen.
Udstillingen findes på Plateauet på 1. sal og låge-kalenderen udleveres i BR.
Tag med på skattejagt med julemanden!

1.- 23. december


Tag med på AR skattejagt!  Playground Hunt er vores AR skattejagt, hvor man bevæger sig rundt og scanner QR-koder. Ved scanning får de besøgende mulighed for at se en karakter i 3D gennem deres mobiltelefon, som om den stod der i virkeligheden.


Kom i julestemning og hjælp den hårdtarbejdende julemand og det søde rensdyr. Nisserne har travlt med julens mange gøremål og er atter blevet væk. I vil hurtigt opdage, at nogle har travlt med at pynte juletræer mens andre venter på julekys under misteltenen. Vær julemandens flittige hjælper, så det kan blive jul igen i år.


Når du har gennemført skattejagten, kan du hente en lille præmie i Kvickly kiosken, hvis du kan fremvise at du (eller en forælder) har hentet Bryggens App "Bryggen & Friends" :-)
Kom og mal i vores julestue

1.- 23. december


I lokalet overfor BR finder du vores tegnestue. Vi stiller borde, stole og tegneredskaber frem og samtidig vil der være en skabelon med en figur fra en DR-julekalender, som skal farvelægges.
Aflever tegningen i postkassen i BR og deltag i ugentlige konkurrencer om gavekort til BR.

Mød skuespillerne fra filmen ”Julemandens datter”

4. december


Kom og mød nogle af skuespillerne fra filmen "Julemandens datter" og få en autograf med hjem. Du møder skuespillerne på Plateauet på 1. sal fra kl.16 til kl. 16.20.
Julemanden kommer til Bryggen

3. + 4. december & 17. + 18. december


Ingen jul uden Bryggens julemand! Vi glæder os til at få besøg af julemanden i år, men han har SÅ mange børn han skal besøge, så han kommer kun 2 weekender i december!
Mød ham i weekenderne den 3. og 4. december samt 17. og 18. december - alle dage fra kl. 10-13.JULEÅBNINGSTIDER I BRYGGEN


Alle hverdage                                   kl. 10-19
Weekenderne 3.-4/12 & 10.-11/12                  kl. 10-17
Weekenden 17.-18/12                              kl. 10-19