Tilbage

Er du klar til foråret?

29417 BRY Spring Fashion_Ny Large website desktop image_1920x580px_360kb

5 MODETENDENSER DETTE FORÅR

I Bryggen har vi skudt vores forårskampagne i gang, hvor vi hjælper dig med at samle din forårsgarderobe. Vi kan efterhånden se foråret rundt om hjørnet, og det betyder, at det er på tide at opdatere og opgradere din garderobe med de nyeste styles. Pak de tykke jakker og striktrøjer væk og gør plads til de lettere klæder! Ved du ikke, hvor du skal starte? For at gøre din kommende shoppingtur lettere har vi samlet en oversigt over fem modetendenser, du vil finde i vores butikker i Bryggen. Bliv klogere på forårets modetendenser og find inspiration til dit næste køb! Vi sørger for, at du er godt klædt på til at gå foråret i møde!

TRENCHCOAT

Dette forår skal du have fat i det mest ikoniske stykke overtøj; den klassiske trenchcoat! Den er ikonisk, fordi du kan bruge den med det hele lige fra cowboybukser og nederdele til kjoler. Om du er til et mere iøjnefaldende look eller et afslappet look, vil en trenchcoat altid være en mærkbar investering til din garderobe!

Dette look er fra Message. Besøg Message på 1. sal i Bryggen.

VESTE

Med en vest er du klædt smart og praktisk på til foråret. En vest er nemlig også god at have i sin forårsgarderobe på de køligere forårsdage! Du kan finde veste i et utal af forskellige farver og materialer, som matcher din personlige stil. Mulighederne er uendelige - gør din personlige stil unik med en vest!

Dette look er fra Only. Besøg Only på 1. sal i Bryggen.

JAKKESÆT

Hop med på sæsonens smarte jakkesæt trend! Dette forår kan du skille dig ud fra mængden med et farverigt jakkesæt. Eller hvis du blot ønsker at se lidt sofistikeret ud med din yndlings t-shirt, kan det også lade sig gøre med et klassisk jakkesæt! Sammensæt dit jakkesæt look efter din stil dette forår.

Dette look er fra Selected. Besøg Selected på 1. sal i Bryggen.

STÆRKE FARVER

Giv din forårsgarderobe ny og glad energi med en masse stærke farver! Det kan aldrig blive for meget i det lækre vejr. I takt med de stigende temperaturer vil de stærke farve begynde at dukke op på modescenen. Udvid din farvepalette og eksperimenter med forskellige farver for at finde det rette match for dig. Lad din stil blomstre i et væld af farver!

FARVEN GRØN

Forvandl din forårsgarderobe med farven grøn! Byd foråret velkommen iført en frisk grøn farve overdel eller underdel. Den grønne farve har invaderet butikkerne, og du kan finde den i forskellige nuancer. Vov dig ud i den nuance af grøn, du føler dig mest tilpas med og tag din forårsgarderobe til det næste niveau!

Dette look er fra Envii. Besøg Envii på 1. sal i Bryggen.