Black Friday åbent fra kl. 8 til 23

Black Friday webbanner 1920x580 lets Play

Black Week

18 - 29 NOVEMBER, 09:15 - 00:00

icon

Black Week 2020

I år afholder Bryggen Black Week fra den 23. november!

For at give vores kunder god tid til at shoppe alle de gode tilbud, har vi valgt at holde Black Week i Bryggen. Fredag d. 27. november 2020 er det Black Friday. Denne dag har Bryggen åbent fra kl. 8.00-23.00.

I Bryggen er der god plads til at holde afstand, og vi har opsynspersonale der er med til at sørge for, at der er gode og sikre forhold, når du handler i Bryggen. På selve Black Friday deler Bryggen gratis mundbind ud så længe lager haves, så du kan skifte en ekstra gang. Det er vigtigt for os at give vores kunder en tryg og god shopping oplevelse.

Tilbuddene bliver spredt ud

Bryggens butikker er ekstra opmærksomme på, at det skal være trygt og sikkert at handle i Bryggen. Derfor har de fleste butikker sørget for at sprede deres tilbud ud over flere dage. Hold øje med bryggen.dk – her informerer vi omkring de tilbud, som de forskellige butikker har: https://bryggen.steenstrom.dk/eksklusive-tilbud

Sådan hjælper du til med at holde en sikker Black Friday

For at sikre den bedst mulige Black Friday og Black Week for alle, håber vi, at du vil hjælpe til med at følge de officielle retningslinjer: 
- Sørg for at holde god afstand og sprit dine hænder af løbende.

- Udnyt butikkernes fulde åbningstider ved at besøge butikken uden for de travleste perioder, hvis dette er muligt.

- Har du feber, tør hoste, vejrtrækningsbesvær eller andre symptomer på Covid-19, bør du blive hjemme og i stedet få andre til at handle for dig.

Hvis du følger ovenstående råd, kan du være med til at minimere smittespredning, så vi alle handler trygt i Bryggen. 

Vi glæder os til at se digJ