Tilbage
38860 Bryggen Despicable Me 4 kampagne 04 24 Large Website Desktop 1920x580px A

FÅ OVERBLIK OVER SOMMERFERIEN

26 Juni, 2024

Kom på opdagelse i Bryggen, når vi hen over sommeren inviterer på en masse aktiviteter, tilbud og sjov for familien!

VIL DU MED PÅ EVENTYR?

VIL DU MED PÅ EVENTYR?

Oplev Grusomme mig universet i sommerferien! 

Du kan deltage i Bryggens skattejagt, der tager udgangspunkt i "Grusomme mig 4". Der er mulighed for at vinde lækre præmier til skattejagten og det er helt gratis at være med. Du skal rundt i centeret og finde forskellige figurer fra filmuniverset, for at finde det gemte ord.

God skattejagt! 

LÆS MERE HER

BYG EN FORANDRING

BYG EN FORANDRING

Experimentarium og LEGO® koncernen besøger Bryggen med ny familieoplevelse!

I Byg en forandring med Experimentarium kan I bygge jeres egne idéer til en mere bæredygtig fremtid med LEGO® klodser. Byg en forandring med Experimentarium er en gratis drop-in oplevelse, hvor I sammen bygger kreative løsninger med LEGO® klodser,der kan bidrage til at gøre fremtiden til et rart sted at leve for dyr, planter og mennesker. 

LÆS MERE HER

TEGN DIG SELV SOM EN MINION

TEGN DIG SELV SOM EN MINION

I sommerferien kan du besøge Bryggens Tegnestue. 

Her kan du være kreativ og tegne dig selv som en Minion - vi trækker en vinder den 12. august, som vinder en lækker præmie med merchandise fra "Grusomme mig 4". Du kan besøge tegnestuen mellem kl. 10-16 alle dage. Kom forbi og tag et hvil mellem shopping og skattejagt - du finder tegnestuen på 1. sal overfor BR. 

LÆS MERE HER

FUP ELLER FREMTID - SKATTEJAGT

FUP ELLER FREMTID - SKATTEJAGT

Tag på en lærerig skattejagt, hvor du bliver klogere på fremtiden. Experimentarium og LEGO® koncernen besøger Bryggen med ny familieoplevelse, hvor du rundt i centeret kan finde information om fremtiden - der er præmier til vinderne.
LÆS MERE HER

GRATIS SLUSH ICE

GRATIS SLUSH ICE

Sluk tørsten med en slush ice efter de mange spændende aktiviteter! Som medlem af Bryggen & Friends kan du i løbet af sommeren få en gratis slush ice hos Frellsen Chokolade. Alt du skal gøre er at aktivere kuponen i appen og vise den i butikken. Det er først til mølle, da der er begrænset antal. 

LÆS MERE HER