Tilbage
Web klovn1gul 002

Mød ballonklovnen Johnny

10 JUNI , 11:00 - 00:00

icon

Ballonklovn i Bryggen

 

KLOVNEN JOHNNY

  • Børneunderholdning i 100% børnehøjde kendt fra bl.a. Tv & Anders And Bladet og DM i Tyggegummi Boble Blæsning m.m..

Nuuuu ... kommer alle børns ven Klovnen Johnny til din by og som altid så er han klar med både masser af sjov, ballondyr, trylleri, sang og musik for hele familien.

Klovnen Johnny er kendt af børn i hele Danmark da han i en år række har været klovne konferencier på tyggegummi firmaet Dandys og Anders And Bladets store landsdækkende børne konkurrence ”DM I Tyggegummi Boble Blæsning” hvor tusindvis af børn har deltaget og blæst store tyggegummi bobler sammen med Klovnen Johnny.

Klovnen Johnny er specialist i at underholde børn og barnlige sjæle og har gennem de sidste 25 år optrådt i mere end 17 forskellige lande med hans forrygende shows og optræder som en af de få klovne med en blanding af både trylleri, ballondyr, sang, musik og super sjove konkurrencer hvor børene lever sig 100% ind i universet og som han med stort overblik kan tilpasse under selve showet.

Så der er ingen der kan vide sig sikker på hvad der 100% kommer til at ske når Klovnen Johnny kommer til Bryggen, en ting er dog helt sikker han medbringer altid en masse sjove ting og kan finde på alverdens sjove ting som gang gang henrykker ikke kun børnene men også de forældre som kigger på.