bruuns_bryggen_matas

Åbne butikker i Bryggen

icon

Øv! Vi må desværre stadig ikke byde jer velkommen i Bryggen endnu..

Det er vi selvfølgelig helt vildt kede af, men bakker naturligvis op om regeringens beslutning, og håber på at vi med foråret i sigte trods alt ser en mulig genåbning ude i horisonten. 

 

Få af vores butikker holder dog fortsat åben. Så hvad enten du trænger til noget selvforkælelse i form af pleje til krop og sjæl, basale dagligvarer eller måske nye solbriller, så har du stadig mulighed for at få fat i det.

 

Vi har samlet en lille corona-sikker shoppeguide, der kan være med til at forsøde tilværelsen under den fortsatte delvise nedlukning.

 

Det er koldt udenfor så start med en lækker varm drik hos Frellsen i stueetagen. Herefter kan du med den varme drik i hånden bevæge dig mod Matas efter noget lækkert pleje til din vintertørre hud eller dit frisør-trængende hår. Når du har fået fat i det kan du bevæge dig videre mod Kvickly, som har alt hvad du brug for til de daglige gøremål derhjemme – og lidt ekstra. Slut turen af i en af vores brillebutikker og tag et kig på de lækre nye solbriller, som du forhåbentlig snart får brug for.

 

Det skal selvfølgelig være sikkert for alle jer at handle i vores center og vi vil derfor gøre opmærksom på nedenstående råd, så din tur i Bryggen bliver fuldstændig corona-sikker.

..

SE VORES COVID-19 CERTIFIKAT

Vi savner jer og glæder og sådan til at byde jer velkommen så snart vi kan!