BRUUNS_KJOLER_WEB

Kjoleguide

icon

Sommerens kjoler hos Bryggen har vi et stort udvalg af forårets og sommerens kjoler - både til hverdagens fest og til de fester, som involvere rose, dans på bordene og en lille hæl.

 

Forårets- og sommerens største tendens - Oversize kjoler.

 

Oversize kjoler er én af forårets og sommerens store tendenser. De voluminiøse kjoler er klædelige til de fleste, feminine og samtidig utrolig behagelige at have på.

Og bedst af alt, så er de nemme at style!

 

Style oversize kjolerne med farverige sandaler, et par chunky ankellange støvler eller loafers. Knælange kjoler Hos Message og ONLY finder du de farverige knælange kjoler.

Du kan finde kjoler helt uden ærmer eller kjoler med store puf ærmer. Begge dele er et hit!

 

Kjoler med pang!

 

Forårets og sommerens farver kan man kun komme i godt humør af. Vi ser farver som gul, lyserød, lyseblå, mint, brun, beige og pink og nogle af kjolerne indeholder næsten alle disse farver.

Hos Message finder du et hav af smukke, farverige kjoler til sommerens fester Står du og mangler kjolen til studenterfesten, konfirmationen eller brylluppet? Så har Samsøe Samsøe et godt bud på den helt perfekte festkjole.

Kig ind forbi Bryggen og lad sommerfesten indtage dit sind. Og husk, at vores butikker har personale, som altid er klar med hjælp og vejledning