BRYGGEN_BIKINI_WEB

Bikiniguide

icon

Bikini guide

Sommerens bikinier Det helt rigtige, lune sommervejr er lige om hjørnet nu!

Og i den anledning, så kunne sidste sommers bikini måske trænge til en lille opgradering? Hvis det også er tilfældet hjemme hos jer, så hop ind forbi Bryggen.

Vi har et stort udvalg af badetøj i alle afskygninger. Og helt sikkert også den perfekte bikini, til en tur i bølgen blå, cocktails på stranden med vennerne, eller til en tur i parken, med en god bog, på en varm og smuk sommerdag. Bryggens store udvalg af sommerens bikinier, består både af forskellige farver og pasformer, der sidder godt på alle bikinikroppe.

Sæsonens farver er også lige til at spise! Sommerens farver på bikinimoden er pink, gul, rød, grøn, mint og aqua blå. En model, som både holder på maven, og som giver de fleste kropstyper den fineste talje. Alt er tilladt, når der skal vælges bikini – vælg mellem matchende bikinisæt, eller gå kreativ til værks, og sammensæt din bikini med en overdel og underdel i 2 forskellige farver, designs eller mønstre, for et mere personligt og kreativt udtryk.

Uanset om du er kreativ eller klassisk (eller noget midt imellem), så kig ind forbi Bryggen og bliv inspireret til sommerens garderobe-sjov! Her  har vi helt sikkert også lige det, der taler til din indre strandløvinde.

Kig ind forbi Bryggen. Vi står altid klar med hjælp og vejledning, så vi alle kan gå sommeren i møde, i de farver vi allerbedst kan lide.