28790 BG Back To Life Description slider 1920x580px 360kb

Back To Life

icon

Hverdagen kalder!

Sådan kommer du godt i gang efter ferien

Efter en lang og afslappende ferie, venter hverdagen. Madpakker, ulvetime og at “få kalenderen til at gå op”, kan give enhver forælder sved på panden. Heldigvis kan du med en smule forberedelse gøre det til en hyggelig oplevelse, at komme tilbage til hverdagen og rutinerne. Hos Bryggen finder du alt det, som skal til, for at du og familien kommer godt i gang efter ferien. Læs her vores bud på, hvilke butikker du med fordel kan besøge inden hverdagen igen melder sig.

Klar, parat, skolestart!

De fleste husker glæden ved at komme tilbage i skole, og kunne fremvise en splinterny skoletaske! Helst med matchende penalhus, og tuscher i alverdens farver.
Giv dit barn en oplevelse, og gør det at finde den helt rigtige skoletaske, samt tilbehør, til en fast tradition inden skolen igen starter. I Neye finder du et stort udvalg af skoletasker og penalhuse i alverdens former og farver.

Opgrader teknikken
Lige meget om du studerer, arbejder eller har børn i skolealderen, så kommer du ingen vegne uden en velfungerende computer.  Måske din gamle computer har brug for en opgradering? Eller måske du har brug for at udvide dit digitale sortiment med en ipad, eller den nyeste iPhone? I Humac står de klar til at hjælpe med at finde lige præcis de tekniske løsninger, der passer dit og familiens behov.

Bliv klar til efteråret
De lune varmegrader varer som bekendt ikke evigt på disse breddegrader, og derfor kan du allerede nu begynde at forberede garderoben på, hvad der er i vente. Lune sweatrer i hyggelige efterårsfarver, gummirøjsere og regnjakker, lange bukser og læderjakker - Vi kan ikke vente til at iklæde os efterårets mode! Heldigvis er modebutikkerne i Bryggen allerede begyndt at være fyldt med det de nyeste efterårs-styles til hele familien, så kig forbi.

Til de små, kan du starte med at lægge vejen forbi Name It og Skoringen, som har alt indenfor regnstøvler. Skal du shoppe til dig selv, kan du blandt andet kigge forbi Samsøe Samsøe, Envii og B.Young.

Få stillet sulten
Når hverdagen igen har meldt sig, og overskuddet til at kokkerere i timevis er pist væk, så det en oplagt mulighed at tage forbi Bryggen. I Kvickly Bryggen finder du et hav af hurtige og sunde løsninger, til både madpakken og aftensmaden. Skal det gå endnu stærkere, uden at du går på kompromis med sundheden? Så kan du med fordel lægge vejen forbi Det Grønne Køkken.

Ses vi I Bryggen?