Ecigz i Bryggen

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider

Butikker Ecigz

Ecigz giver dig e-cigaretter i topkvalitet til den bedste pris


Der er mange gode grunde til at skifte smøgerne ud med e-cigaretter. Der er penge at spare, og de sundhedsmæssige fordele er enorme. Og med ecigaretter fra Ecigz er det slet ikke så svært. Når du handler ved Ecigz er du nemlig sikret varer af den bedste kvalitet, fornuftige priser og en helt unik kundeservice.
Hos Ecigz har vi et bredt udvalg af el-cigaretter og tilbehør til rimelige priser. Vi lægger stor vægt på at kvaliteten er i top, og derfor kan du altid regne med, at de elektroniske cigaretter, du finder hos os, er både flotte og funktionelle – og du har naturligvis altid 14 dages fuld returret.
I vores shop finder du også e væske i et utal af smagsvarianter. Du kan få e-væske, der smager af alt fra jordbær og æble til kaffe og mentol – og så selvfølgelig af tobak.
Er der noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere, der gerne hjælper dig med at finde netop den e-cigaret og de e-væsker, der passer bedst til dig og dine behov. Vi er selvfølgelig også klar til at svare på spørgsmål af mere teknisk karakter.
Tilfredse kunder er vores bedste anbefaling. Derfor håber vi at du vil dele dine oplevelser med Ecigz med dine venner og bekendte.
Vi ser frem til at betjene dig.

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top