Mode

SPORT 24 i Vejle | udstyr og tøj til alle fritidsaktiviteter

Hvad enten det er sportsudstyr eller sportstøj, du er på udkig efter, så er SPORT 24 i Bryggen i Vejle lige sagen. Vi tænker sport 24 timer i døgnet, og vi har sammensat et bredt sortiment, hvor god kvalitet er førsteprioritet.

Gå på opdagelse blandt de bedste brands som Hummel, Adidas, Nike og mange flere. Her kan du finde et bredt spektrum af sportsudstyr og sportstøj. Drives du af ønsket om en hurtigere tid, en hårdere serv eller et længere spring? Jagten på perfektion starter i SPORT 24, og vi har alt, du skal bruge til et væld af sportsgrene.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i SPORT 24 i Bryggen i Vejle.

Gør sport til en leg

Hos SPORT 24 er vi af den overbevisning af sport skal være sjovt, fordi det på den måde bliver noget, du slet ikke kan lade være med. Med det rigtige tøj og udstyr får du nemt den rette indstilling, så du kan have det sjovt, mens du dyrker sport. Uanset om du er til holdsport eller enkeltmandssport, synes vi, at sport skal være en leg.

Hvis du har brug for nyt sportstøj, -udstyr eller inspiration til at forbedre din præstation, så kom ind i vores butik i Vejle og tag en snak med vores entusiastiske og dygtige personale.

Find tips og inspiration til din træning

Mangler du gode råd eller inspiration til din træning? Eller måske vil du gerne læse om de cool nyheder fra de allerbedste sportsmærker? Så er vores blog noget for dig. Her finder du alt fra guides om, hvordan du finder det rigtige løbetøj til årstiden, til artikler om den nyeste teknologi indenfor sportstøj. Du kan også læse interviews med mennesker, hvis sportspræstationer er ud over det sædvanlige – og meget mere.

 

Bliv medlem af Klub SPORT 24

Dyrker du også glæden ved sport? Så er Klub SPORT 24  måske noget for dig. Når du er medlem af Klub SPORT 24 får du et væld af fordele – både online og i din lokale SPORT 24 i Vejle.

FORDELE VED EN KLUB KONTO

  • Mulighed for gratis fragt ved køb på webshop
  • Gratis returfragt ved køb på webshops
  • Invitationer til før-udsalg (Køb før alle andre)
  • Store rabatter til events i din lokale butik
  • Køb udvalgte varer til særlige medlemspriser
  • Få bonus på alle dine køb
  • Vi gemmer alle dine kvitteringer online
  • Få attraktive katalogtilbud før alle andre
  • Eksklusive konkurrencer med flotte præmier
Save Icon selectedSave Icon
SPORT 24

SPORT 24

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Kaufmann
Lukket
Skechers
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!