Mode

H&M | Mode og kvalitet til gode priser

I H&M i Bryggen finder du moderigtigt tøj til hele familien i god kvalitet til lave priser. Vi har tøj til mennesker i alle aldre og størrelser, ligesom vi også har noget til enhver lejlighed. Uanset om du er på udkig efter det helt rigtige hverdagsoutfit eller tøj til den næste store fest, kan du finde det i vores sortiment.

Er du i tvivl om, hvad du skal have på? Så tag en snak med vores søde og dygtige personale, der altid står klar med et smil og nogle god forslag, så du kan få den bedste oplevelse i vores H&M. Vi glæder os til at se dig!

H&M og bæredygtighed

I H&M går vi op i bæredygtighed. I vores Conscious Collection og Conscious Exclusive finder du mode med øget fokus på bæredygtighed. Her finder du både økologiske og genanvendte materialer. Vores Conscious Exclusive-kollektioner fungerer desuden som et studie udi nye materialer. Hos H&M er vi således stolte over at have præsenteret verden for det bæredygtige stof tencel, som er lavet af plastikflasker, der har ligget som affald i havene.

Vi gør hos H&M desuden meget for at sluse de bæredygtige alternativer ind i vores almindelige kollektioner, så vi i fællesskab kan passe på vores planet.

Mode til hele familien

I H&M i Vejle finder du tøj, der kan klæde hele familien på. Vi har tøj til babyer, børn, unge og voksne i alle aldre. Med vores mange forskellige kollektioner har vi noget for enhver smag, så både storesøster, lillebror, mor og far kan finde det helt rigtige tøj, fra inderst til yderst, i en og samme butik.

Ud over tøj kan du også finde tilbehør, sko og skønhedsprodukter hos os i ægte H&M-kvalitet. Omkring fastelavn sørger vi desuden for kostumer til de mindste, så de kan blive klædt ud som det, de drømmer om.

Altid gode priser

Noget af det, vi hos H&M er kendt for, er vores fordelagtige priser, der gør det muligt for alle at gå godt klædt. Selv hvis du ikke har lyst til at bruge en formue på den nyeste mode, sørger vi for, at du kan være med på de nyeste tendenser.

Selvom du finder lave priser hos os i H&M, finder du samtidig tøj i god kvalitet. Hvis du er til unikt design til gode priser, så hold øje med vores designsamarbejder, hvor vi tidligere har lanceret kollektioner i samarbejde med designere som Lagerfeld, McCartney og Wang.

Historien bag H&M

H&M’s historie starter i 1947 i Västerås i Sverige, hvor Erling Persson åbnede en dametøjsbutik. Op igennem 60’erne udvides udvalget til også at inkludere herre- og børnetøj, ligesom de første butikker i Danmark og Norge åbner.

Siden har H&M udviklet sig støt med børsnotering i Stockholm i 70’erne, utallige butiksåbninger på nye markeder i Europa i 80’erne og 90’erne, indryk på det globale marked og fokus på internethandel i 00’erne og øget fokus på bæredygtighed i 10’erne.

Save Icon selectedSave Icon
H&M

H&M

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Kaufmann
Lukket
Thiele
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!