Restauranter

Frellsen Chokolade | søde lækkerier

Frellsen Chokolade i Bryggen er et must, når din søde tand trænger til lidt forkælelse. Siden den spæde start i 1897, da Julius Muldorff Frellsen grundlagde en sukkervarefabrik i Slagelse, har vi udelukkende fremstillet vores søde lækkerier ved håndkraft, et lille skvæt kærlighed og de bedste råvarer. Vi gør en dyd ud af detaljen, så du altid kan dufte og smage den bedste kvalitet i vores chokolade, kaffe, te og andre lækkerier.

Gennem fire generationer har familiefirmaet I. M. Frellsen været ligestillet med gourmetprodukter med en naturlig, autentisk og delikat smag. Derfor kan du altid forvente dét lille, lækre ekstra, når du forsyner dig selv med chokolade eller andre godter hos os. Vores chokolade er små mesterværker i sig selv og vil uden tvivl vække begejstring hos alle chokoladeelskere.

Velsmagende gaver

Det er svært at stå for fristelsen af delikate chokolader eller kaffebønner. Derfor har vi flotte gaveæsker, som du kan forkæle din vært med. Kom forbi i Vejle, og bliv fristet af vores mange lækre godbidder. Vi ses.

Save Icon selectedSave Icon
Frellsen Chokolade

Frellsen Chokolade

close iconLukket
hours