Mode

I qUINT kan du finde fede styles, der passer til din livsstil og udtrykker den, du i virkeligheden er. Hos os skal du ikke leve op til nogen normer – du kan være præcis, som du er. Vores butik i Bryggen i Vejle er indrettet til at afspejle dit liv, og de ansatte, du møder hos os, kunne lige så godt være en af drengene.

Med fed musik på anlægget og skæve og uventede detaljer på tøjet giver vi dig en cool shoppingoplevelse, hvor du både kan finde tøj til hverdagens aktiviteter og til at imponere med på den næste legendariske bytur. Vi glæder os til at se dig i qUINT i Bryggen!

Stort udvalg af fede styles

qUINT er en multibrand store, og alt det, du kan finde hos os, er udvalgt til at passe til at udtrykke din individuelle stil. Er du i tvivl om, hvad du skal tage på – så kom ind i qUINT. Vi forstår dig og din stil, og hos os må du gerne rode, præcis som du gør derhjemme. Hvis du har brug for hjælp til at finde noget, siger du bare til – så hjælper vi dig med at finde præcis det item, du mangler for at fuldende dit look.

Noget af det, der gør, at vi adskiller os fra andre modebutikker, er, at du hos qUINT finder det uventede, det atypiske og det skæve – og masser af det. Vi er ikke bange for at gå helt til grænsen – og vi er heller ikke bange for at komme til at krydse den. Man kan sige, at det vilde og grænsesøgende er en del af qUINT’s DNA, præcis som det er en del af dit.

Rodet mode

Det look, du finder i qUINT, afspejler dit liv. Butikken og tøjets udtryk er rodet, ligesom dit liv måske er det. Der behøver ikke være styr på tingene – spontanitet og fede oplevelser venter om hjørnet, og de bedste dage kommer, når du mindst venter det. Derfor har vi ikke tænkt os at rydde op – vi vil nemlig gerne have, at du føler dig hjemme hos os.

Du skal dog ikke lade skindet bedrage – selvom qUINT ved første øjekast ser rodet ud, er butikken systematisk indrettet – præcis som du selv har styr på det vigtigste i dit liv. Hvis der er noget, du ikke kan finde, skal du derfor bare spørge.

Shopping med gutterne

Når du kommer ind i qUINT, er det som at shoppe med gutterne, uanset om du er ude med vennerne eller shopper alene. Vores ansatte er nemlig altid med på en snak om de fedeste steder at gå i byen, og de kommer altid med en ærlig mening til det tøj, du prøver.

Med cool musik på anlægget kommer du hurtigt til at føle dig hjemme i qUINT i Bryggen. Vi vil helst ikke sætte et mærkat på den stil, du finder hos os, idet vores udvalg spænder bredt. Det meste qUINT-tøj går dog under kategorien ”street fashion”.

Save Icon selectedSave Icon
qUINT

qUINT

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Only
Lukket
Sneax
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!