Bolig

Imerco Vejle | Alt til din bolig

Vi elsker og brænder for al isenkram, der sætter prikken over i’et i din bolig. Hos Imerco i Vejle kan du gå på opdagelse i vores inspirerende univers inden for indretning, hvor du blandt andet finder køkkenudstyr, ting til smuk borddækning, dét du mangler til badeværelset, lækker personlig pleje, flot brugskunst, kaffeudstyr, så du kan lave lækker kaffe derhjemme, og meget mere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores inspirerende butik, og vi hjælper dig gerne med at finde præcis det, du mangler, eller den perfekte gave til en, du har kær.

Erfaren isenkræmmer

Med lige knap 90 års erfaring tør vi godt love dig, at du altid kan blive inspireret i vores butik i Vejle. Vores succes er baseret på et kompromisløst fokus på kvalitet og god kundeservice - du kan for eksempel nyde godt af vores landsdækkende bytteservice, hvis du fortryder dit køb.

Vores imødekommende ekspedienter sørger for at give dig gode råd, når du mangler nye idéer til at friske din bolig op. Kom forbi Imerco i Bryggen i dag, og lad dig friste af de mange muligheder inden for bolig og indretning.

Kom ind og lad dig inspirere

Mangler du inspiration til indretning af dit hjem, smuk borddækning eller måske til at finde den perfekte gave til venner og familie? Så fortvivl ej – i Imerco hjælper vi dig med at finde de helt rigtige ting.

Omkring højtider som jul og påske har vi naturligvis fyldt butikken med ting, der passer perfekt hjemme hos dig eller som værtindegave, hvis du er inviteret ud. Om foråret fylder vi butikken op med perfekte konfirmationsgaver, og hele året kan du finde personlige gaver til bryllup og fødselsdag hos os. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give i gave, kommer vores søde medarbejdere altid med gode forslag ud fra din smag og dit budget.

Stort udvalg af populære mærker i Imerco

Når du besøger Imerco, bliver du mødt af en lang række populære mærker, der alle leverer produkter i topkvalitet. Vi forhandler nemlig kun det bedste, hvilket er din garanti for at få noget med hjem, du kan være glad for i lang tid.

I vores butik i Bryggen finder du lækre brands som Royal Copenhagen, Georg Jensen, Holmegaard, Raadvad, Jamie Oliver, OBH Nordica, Braun, Global, Kenwood, Eva Trio, KitchenAid og mange flere. Uanset om du er på udkig efter ting, der pynter i hjemmet, køkkenmaskiner, service eller noget helt fjerde, finder du et stort udvalg i høj kvalitet hos os.

Klassisk eller finurlig indretning?

Hvordan du indretter dit hjem siger meget om dig som person. Uanset hvilken stil du har, og uanset hvordan du ønsker at udtrykke din personlighed i din indretning, finder du et stort udvalg af ting til dit hjem i Imerco.

Hvis dit hjem er indrettet i klassisk stil, finder du mange ting hos os, der kan bidrage til det klassiske udtryk. Gå blandt andet efter Royal Copenhagen og Kay Bojesen, der begge understreger de elskede danske designtraditioner. Er du mere til finurlig indretning, og ønsker du stadig at omgive dig med interiør i god kvalitet, vil du elske vores store udvalg af hoptimister og farvestrålende udvalg af køkkenredskaber fra Rosti.

Save Icon selectedSave Icon
Imerco

Imerco

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE