Mode

SELECTED | nordisk design til ham og hende

Hos SELECTED i Bryggen skaber vi nordisk design, baseret på sæsonens tendenser. Siden vores spæde start i 1997 har vores minimalistiske udtryk og fokus på kvalitet gjort os til et autentisk brand til modebevidste mænd og kvinder – med alle deres forskelligheder.

SELECTED FEMME er indbegrebet af klassiske silhuetter, enkle udtryk og feminine detaljer med respekt for skandinavisk æstetik. Vi er dybt inspirerede af ikoniske, historiske kvinder og kombinerer denne forståelse med tidens smukkeste tendenser. Hos SELECTED i Bryggen kan du altid finde noget til arbejde, hverdag eller fest. Gå på opdagelse blandt butikkens hylder og stativer, og kast dig over lækkert tilbehør som læderstøvler, mørke solbriller, simple smykker og cool clutches samt skønne skjorter, kjoler, nederdele, lækre jakker, bluser, casual T-shirts, toppe, bukser, jeans, jumpsuits og klassiske blazere.

Vores tre SELECTED HOMME-linjer rummer alle facetter af den gode smag i moderne menswear, design og pasform – fra det elegante og stilrene til det casual og autentiske. Heritage er afslappet mode, Identity er poleret og stilrent tailoring, og Indigo er klassiske vintage og denim. Gå på opdagelse blandt afslappede T-shirts, sweatshirts, jakker, casual jeans, bukser, lækre jakkesæt og accessories, der fuldender din stil.

Inkarnerede modeentusiaster

Hos SELECTED i Vejle er vi alle glødende modeentusiaster, og vi bestræber os altid på at tilbyde dig den bedste service, de nyeste trends og bedste priser, når du besøger os i vores butik.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SELECTED i Bryggen.

Save Icon selectedSave Icon
selected-987

Selected

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Message
Lukket
Sneax
Lukket
Thiele
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!