Mode

Envii | trendy, dansk design

Envii i Bryggen er en lækker kombination af trendy, farvestrålende og enkle styles. Vi nyder at mikse og matche på livet løs og sammensætte delikate blonder, denim, farverige prints, basic items og statement items med et lille glimt i øjet, der fremhæver din personlige stil.

Selvom vores spæde start i 2009 gør os til den nye pige i klassen, er vi bestemt ikke blege for at træde i forgrunden, når det kommer til at klæde dig på i sæsonens lækreste trends med et sødt, feminint og unikt udtryk. I vores Vejle-butik kan du kaste dig over skønne jakker, blazere, strik, bluser, cardigans, toppe, T-shirts, kjoler, nederdele, sko, undertøj og det fineste tilbehør samt lækre og friske dufte fra Clean.

Smil og inspiration

Med et ægte Envii-udtryk har vi skabt en butik i Bryggen, som er spækket med inspirerende items, så du kan gå på opdagelse blandt uundværlige styles og accessories. Vores kompetente personale gør en dyd ud af at sætte dine behov i centrum, så du altid kommer hjem med det helt rigtige i posen. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Envii i Bryggen.

Save Icon selectedSave Icon
Envii

Envii

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Message
Lukket
Quint
Lukket
Only
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!