Mode

NEYE | din kvalitetsbevidste læderspecialist

Hos NEYE i Bryggen finder du byens bedste udvalg af tasker og tilbehør i læder og tekstil. Vores faglige ekspertise strækker sig helt tilbage til 1881, og hver dag viderefører vi vores tunge arv igennem vores passion for det lækre tilbehør, der både kan lette din hverdag og fuldende din stil.

Vores passion har sit faste tag i NEYE Fondens grundlag om at bidrage til samfundets forskningsprojekter og professorater. Det gør NEYEs udvalg til ’tasker med et formål’.

En verden af muligheder

Gå på opdagelse blandt butikkens mange hylder og stativer, som er spækket med alt fra punge, tegnebøger, paraplyer, penalhuse, bælter og accessories til tasker i alle afskygninger som clutches, skuldertasker, mapper, rejsetasker, kufferter, rygsække og meget mere. Som landets taskeekspert kan du altid forvente produkter i bedste kvalitet, og hos NEYE i Vejle kan du altid forvente de bedste brands som Samsonite, JEVA, LEGO®, Belsac, Eastpak, DKNY, Adax, Saddler, Rains, Beck Söndergaard, Fjällräven, Depeche, Day Birger et Mikkelsen og mange flere. Du vil altid blive mødt af vores kompetente og imødekommende personale, som står klar til at hjælpe dig. Vi ses i NEYE i Bryggen.

neye-703

Neye

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Wagner
Lukket
SPORT 24
Lukket
Bertoni
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!