Mode

Skoringen | sko til hele familien

Hos Skoringen i Bryggen brænder vi for at forkæle dine fødder, og vi har gjort en dyd ud af at skabe et skønt sortiment til hele familien, der vil få enhver fod til at sukke af lykke. Behagelig pasform, trendy snit, klassiske former og ikke mindst stærke kvalitetsmaterialer kendetegner Skoringen, og vores butik i Vejle er ingen undtagelse. Kast dit blik på gummistøvler, sandaler, stiletter, sneakers, flade sko, ballerinaer, ankelstøvler, vinterstøvler, klassiske chelsea boots og uundværligt tilbehør som skosåler, skopleje og meget mere.

Glade fødder og lækre brands

Vores begejstring for sko og lækre brands er repræsenteret på vores mange hylder, hvor skønne mærker som Adidas, Gabor, ECCO, Melton, Lloyd, Reebok, Converse, Tamaris, Woolies, Timberland, Vagabond, Marco Tozzi og mange flere gør sin entre.

For at være sikker på at du får fingrene i det helt rigtige fodtøj, står vores hjælpsomme og kompetente personale altid klar til at hjælpe dig i vores butik i Vejle – så er du altid sikret lækkert fodtøj med den perfekte pasform. Vi ses i Skoringen i Bryggen.

Save Icon selectedSave Icon
skoringen-740

Skoringen Bryggen

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Message
Åbent
SPORT 24
Åbent
Pilgrim
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!