Stormagasin & hypermarkeder

Kvickly i Vejle | Dagligvarer til hverdag og fest

Kvickly i Bryggen er dit supermarked, når du mangler proviant til hjemmet. Kvalitet og pris er vores bedste styrker, og du finder et kæmpe udvalg af dagligvarer som mejeri, kød, grøntsager, frugt, pålæg, skønne delikatesser, vin i lange baner, søde og salte lækkerier samt vores egne serier af brød og konditorvarer.

Vi har alt til både hverdagens måltider og festlige sammenkomster. Desuden finder du hos os også et stort udvalg af børnetøj, isenkram, radio/tv og meget andet. Du kan derfor slå mange fluer med ét smæk, når du lægger vejen forbi Kvickly i Vejle.

Erfaren købmand

Kvickly er en erfaren og stolt købmand med mere end 50 års erfaring. Det betyder, at vores koncept har udviklet sig igennem mere end 50 år, og vi har en lang række af værdier, som er vigtige for os.

Noget af det, der er vigtigst for os i Kvickly er at gøre din hverdag nemmere. Vi gør en dyd ud af at give en god kundeservice, og vi er stolte af vores dygtige personale og stærke viden om vores produkter. Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål, står vi altid klar til at assistere dig med et smil.

Fokus på bæredygtighed og sundhed

Økologi er vigtigt for os, og når du besøger Kvickly i Vejle, kan du glæde dig over vores brede udvalg af økologiske, miljøvenlige og sunde produkter. Vi prioriterer nemlig bæredygtighed og sundhed højt, og vi ser det som vores ansvar at gøre det nemt for dig at træffe sunde beslutninger for dig selv, din familie og naturen.

Når du køber ind i Kvickly kan du derfor altid være sikker på at komme hjem med gode produkter. Vores egen serie Änglamark er eksempelvis helt fri for skadelig kemi på tværs af produktkategorier som fødevarer, tøj og personlig pleje.

Tøj til børn og voksne

Når du handler i Kvickly, kan du ikke kun få ordnet dine dagligvareindkøb. Du finder også et bredt udvalg af tøj, sko og tilbehør til børn og voksne. Vores udvalg varierer, så det passer til årstiden, og vi har noget for enhver smag til hele familien.

Til kvinderne finder du hos os lækkert tøj fra Jackpot, der leverer alt, du har brug for i din garderobe. Jackpot har fokus på både stil og bæredygtighed, hvilket gør det nemt for den moderne kvinde at vælge fornuftigt. Til mændene finder du tøj fra Cottonfield, der med sit klassiske, maritime udtryk og de moderne detaljer er det perfekte valg til mænd, der ikke ifører sig hvad som helst. Til børnene finder du blødt og slidstærkt tøj fra vores eget børnetøjsmærke, Friends, der både har fokus på design, kvalitet og fri bevægelighed.

Lækre ting til boligen

I Kvickly i Vejle finder du også et bredt udvalg af interiør, der skaber stemning og hygge i ethvert hjem. Vi har ting som lysestager, vaser, pyntepuder og mindre møbler. Hvis du er på udkig efter større møbler, har du mulighed for at købe vores populære FDB Møbler hos os. Her finder du blandt andet smukke spisebordsstole, gyngestole, borde, bogkasser og havemøbler – alt sammen i klassisk dansk design med fokus på både udtryk og kvalitet.

Save Icon selectedSave Icon
Kvickly

Kvickly

close iconLukket
hours