27928 Fields INFO_Event_Description list slider_01_Large_1920x580px_360kb

Sådan støtter vi krisen i Ukraine

icon

Bryggen støtter ofrene for krigen i Ukraine.

Situationen i Ukraine påvirker os alle, og vi er meget opmærksomme på den rolle, vi og vores butikker har i samfundet.

Sammen med vores butikker vil vi gøre, hvad vi kan for at støtte ofrene i den humanitære krise i Ukraine.

Bryggen er gået sammen med Dansk Flygtningehjælp for at støtte deres arbejde og indsats for at få humanitær hjælp til de mennesker, der er berørt af krigen i Ukraine.

Sådan støtter du Dansk Flygtningehjælp:

SMS UKRAINE til 1217 og støt med 100 kr.

Mobilepay valgfrit beløb til 502042.

Bryggen’s butikker støtter ofrene i Ukraine

Mange af butikkerne i Bryggen laver tiltag for at støtte ofrene i Ukraine.

Vi vil løbende informere om disse initiativer på vores hjemmeside. Dette vil give vores kunder et overblik over, hvordan de kan støtte, når de handler i Bryggen.

 

BESTSELLER KONCERN DONERER 100 MILLIONER DKK

Selected, Pieces, Veromoda, Jack & Jones og Name It er alle en del af Bestseller-koncernen. Moderselskabet bag Bestseller, Heartland, har doneret 100 millioner kroner til forskellige humanitære organisationer. De støtter bl.a. Røde Kors, UNICEF og FN's Flygtningeorganisation (UNHCR) og en række andre hjælpeprogrammer, som yder al deres hjælp til Ukraine.

MATAS STØTTER RØDE KORS

Matas har i samarbejde med Røde Kors startet en indsamling på deres Facebook side til ukrainere, der flygter fra krigen. Røde Kors arbejder som en af de vigtigste nødhjælpsorganisationer både inde i Ukraine og i nærområderne. De vil hjælpe, så længe der er brug for dem. Røde Kors står klar med mad, vand, varmt tøj, ly og kontantbeløb til de tusindvis af ukrainske familier på flugt. Som kunde hos Matas kan du støtte med dine point via din Club-Matas profil (100 point giver 20 kr.).

PILGRIM DONERER 50.000 DKK TIL MSF

Pilgrim har valgt give en donation på 50.000 DKK til Læger uden Grænser (MSF) for at yde nødberedskab aktiviteter, grundlæggende hjælpeartikler og medicinske forsyninger til at støtte alle dem, der er ramt af den tragiske situation i Ukraine.

MESSAGE STØTTER RØDE KORS

Message har valgt at donere til Røde Kors, som i øjeblikket arbejder på at redde liv og yde nødhjælp til, dem der er berørt af den russiske invasion i Ukraine.

Du kan donere direkte til Røde Kors via:

Røde Kors

MobilePay to 91345