nyhedsbrev_DIY

DIY

icon

Kreative projekter i efterårsferien

(U)hyggelig kreativ efterårsferie

Er du klar til efterårsferien? Vi har samlet de bedste idéer til kreative og DIY- (Do It Yourself) projekter, som du kan hygge dig med i ferien. Slip din indre kreative kunstner fri, fordyb dig og forkæl dig selv og familien!   

Efterårsferien er oplagt til hyggelige timer med kreative projekter. Planlæg en dag sammen med familien i Bryggen og besøg blandt andet BR, hvor du finder kreakasser, hobbykufferter, tusser til fx sten-, kastanje- og tekstilmaling samt et stort udvalg af hobbyartikler. Lav fx aftryk af blade på papir og æsker eller lav kastanjer til ophæng — lad kreativiteten spire og se flere af vores forslag til DIY-projekter nedenfor.

Find også inspiration til hjemlig hygge i efterårsferien hos Imerco. Få idéer til indretning og til fx borddækning og find flotte lys, som skaber den helt rette hyggestemning. 

 

Har du styr på Halloween? Brug efterårsferien på at finde udklædning og lav selv uhyggelig og kreativ halloween-pynt, snacks mm. Hent inspiration i vores butikker, fx hos BR. Hos BR finder du også et stort udvalg af kostumer og også H&M og Kvickly har udklædning til Halloween. Er du kreativ med Halloween-snacks, så hent inspiration hos Kvickly eller kig fx efter kagedekoration, farver eller nye bageforme til ferien og til Halloween hos Imerco. 

 

Vi har samlet 10 fantastiske idéer til kreative DIY-projekter i efterårsferien og til Halloween.

DIY-projekter:

  • Mal med tusser på kastanjer, sten, glas, tekstiler mm. Tegn fx spooky øjne på kastanjer til Halloween — du finder et stort udvalg af tusser (all-around-penne) hos BR 
  • Lav aftryk af blade med akrylmaling på papir eller æsker  — maling, papir og æsker finder du hos BR
  • Lav kastanjer til ophæng eller edderkoppe-kastanjer — du finder garn hos Kvickly
  • Vikl garn i forskellige farver om pyntegrene – garn fås hos Kvickly
  • Skær et flot græskar-hovede til Halloween — Græskar finder du i Kvickly
  • Lav dit eget halloween-pynt — find inspiration hos fx BR
  • Lav små spøgelser af fx Silk Clay — Silk Clay fås hos BR
  • Lav din egen halloween-maske i karton — køb karton hos BR 
  • Lav slikkepinde-spøgelser — køb slikkepinde og hvide servietter i Kvickly 
  • Bag uhyggelige pølsehorn fx troldefingre — køb ind til dej, pølser, mandler og ketchup i Kvickly 

 

Vi ses i efterårsferien i Bryggen og husk at nyde en varm kop kakao eller en kop kaffe hos Frellsen eller få en lækker frokost hos Det Grønne Køkken.