farsdag

Inspiration til Fars Dag

icon

Inspiration til Fars Dag

5 fars dag gaver, som du kan finde i Bryggen

 

Forkæl din far, på fars dag d. 5. juni, med en lækker gave. En gave siger som regel mere end 1000 ord og i Bryggen er du sikker på at finde den helt rette gave. Vi har her samlet 5 gaveidéer, der spænder over alle ønsker og behov. Fællesnævneren er, at din far helt sikkert vil blive glad!

Ønsker du mere inspiration? - I Bryggen er medarbejderne i vores +40 butikker klar til at hjælpe med at finde den perfekte gave til din far.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Gaven til ham, der elsker at lave mad

Grillsæsonen er over os, og det betyder som regel, at far hiver havegrillen frem, hvor han stolt griller alverdens bøffer, pølser og nakkekoteletter. Denne sommer kan han tage den ædle grill kunst til nye højder, og brillere med det nyeste værktøj inden for tilberedning og marinering af kød.


I Imerco i Bryggen kan du finde den populære Marinade-Pistol/Injector. Med marinadepistolen kan du injicere kødet med marinade og have velsmagende marineret kød på blot 3 minutter! Til marinadepistolen følger 5 stk. marinadeampuler med smage af hhv. Barbecue, Indisk karry, Whisky, Chipotle-chili samt Rosmarin og hvidløg. Velbekomme!

 

En gave til ham, der går op i personlig pleje

Vi ved, at det ikke altid er nemt at finde på gaver til mænd! Men personlige plejeprodukter er dog en af de slags gaver, som de fleste mænd vil indse, at de har brug for, når først det flytter ind på badeværelset.

I Matas finder du en lang række plejeprodukter, samt parfumer til mænd, og det kyndige personale i Matas i Bryggen kan guide dig til den helt rette gave. Både til den helt rigtige duft, ansigts- eller kropspleje, som vil passe lige præcis til din fars behov og personlige smag.

 

Gaven til ham, der sætter pris på at være velklædt

Vi kender vist alle typen – den velklædte mand. Og til netop ham kunne den helt perfekte gave f.eks. være en lækker skjorte med moderigtige striber fra hhv. Bertoni og/eller Samsøe Samsøe i Bryggen. Tøj til hverdag eller fest er en skøn og personlig gave at give, men ikke mindst - også at modtage.

 

En gave til ham, som elsker smykker

Køb en gave til din far, der viser, at der er lagt både tid, kærlighed og omtanke bag.

Igennem et smykke eller et stilet ur, skiller din gave sig ud, og din far vil tænke på dig hver gang han ser det. Hos Sct. Mathias Ure-Guld finder du et stort udvalg af smykker og ure til mænd.

I udvalget vil du kunne finde smykker og ure, som både er moderne, klassiske og stilrene.

 

 

Gaven til ham, der nyder en hyggelig hjemmeaften

Kvalitetstid er som regel det vi mangler allermest med vores fædre! Så, hvad med at arrangere den perfekte hyggeaften i dit selskab? I Kvickly i Bryggen finder du en lang række gavekurve, der indeholder alle ingredienser til en god aften hjemme.

Musikken og den gode samtale skal du dog selv stå for, men resten får du leveret her!