Fall Fashion 1

Efterårsmoden

icon

Er du klar til efteråret?

Her i Bryggen glæder vi os til at hoppe i lune sweatere og varme nuancer, der matcher bladene på træerne. Og vi glæder os til at vise dig de mange lækre efterårsvarer, vi har fyldt butikkerne med. Læs med herunder, og få et overblik over sæsonens største trends til hele familien.

 

Guide: Efterårets største tendenser

Dame

1. Tern

Tern er tilbage i alle afskygninger: Skotsktern, skaktern, klovnetern. Alt er tilladt, og du må gerne mikse forskellige tern på kryds og tværs. Eller du kan gå all in med et matchende sæt med samme tern på både bukser og bluse. Det finder du f.eks. hos Message i Bryggen, som også byder på lækre trenchcoats med tern.

2. Vesten holder

Strikvesten er ikke på vej nogen steder lige foreløbig, og den er perfekt til efteråret. Brug den f.eks. over en skjorte eller sammen med en sweatshirt, når det bliver lidt koldere i vejret.

3. Jogging

Joggingbukser på arbejde? Vi siger ja tak. Corona og lockdown har gjort joggingtøjet populært. Men selvom vi ikke længere er spærret inde derhjemme, fortsætter trenden i efteråret. Køb gerne et matchende sæt i en af sæsonens hitfarver som camel, hvid eller lys gul. 

4. Markante kraver

Kraver er populære denne sæson, og jo større jo bedre. Gå f.eks. efter en skjorte eller bluse med en stor, markant krave, som du kan bruge under en striktrøje. Eller køb en løs krave, som bindes om halsen, og som du kan matche med det, du har lyst til.

Herre

1. Blomsterprint

Forårets store blomstertrend fortsætter her i efteråret men i mere varme og mørke nuancer som brun, blå og brændt orange. Gå f.eks. efter blomstrede skjorter, som du bl.al finder i butikker som Selected og Kaufmann.

2. Cardigans

Bedstefar har ringet, og han vil gerne have sin cardigan tilbage. Den retro men klassiske cardigan gør comeback dette efterår som en del af et tilbagelænet men stilsikkert look. Brug den over en langærmet T-shirt til hverdag eller over en skjorte, når det skal være lidt pænere.

3. Brændte nuancer

Pangfarverne bliver erstattet af mere rolige, varme nuancer. Hos herrerne er brændt orange et af de helt store farvehits, og også farver som brun og camel er populære. De brændte nuancer står godt til de mere kølige farver som mørkeblå og grøn, der også er fremme lige nu.

 

4. Tern

Tern hitter også hos herrerne, og vi ser dem på både bukser, jakker og habitsæt. Miks gerne på kryds og tværs, eller gå all in med et ternet sæt. Skal du til fest, er en ternet habitjakke med matchende bukser en sikker vinder dette efterår.

Børn

De store trends går igen hos de små

Mange af de helt store tendenser går igen hos børnene, så skal de små matche mor og far, er det ingen sag. Tern, blomsterprint og joggingtøj er mindst lige så populære hos de mindste, og det både hos drenge og piger.

Vi glæder os til at se hele familien til efterårsshopping i Bryggen.