JULESHOPPING I BRYGGEN

28894 BG Jul 2021 Description list slider Large 1920x580px 360kb

FIND DE HELT RIGTIGE GAVER

icon

JULESHOPPING I BRYGGEN

Julen er i gang i Bryggen

 

Find de helt rigtige julegaver!

 

Julen er i fuld gang i Bryggen, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde de helt perfekte julegaver. Kom i julestemning hos os og gør din juleshopping til en hyggelig og inspirerende oplevelse.

 

Det er snart jul og dermed tid til at få alle julegaverne i hus. Vi ved, at julegaveindkøb kan tage tid og være en smule krævende, men vi vil gøre alt for at danne rammerne for en hyggelig juleshopping, hvor du kommer i julestemning og lader dig inspirere i vores mange fantastiske butikker.

 

Vi har et stort udvalg af julegaver til hele familien, og vi står som altid parat til at hjælpe og guide dig med at finde de helt rigtige julegaver. Vores mange butikker har julegaveidéer til enhver smag og til ethvert budget.

 

Er du fx på jagt efter julegaver til et bestemt budget, så finder du et stort udvalg af enestående gaver til omkring 300 kr. til både hende og ham. 

Hos Message finder du en lækker hue, flotte øreringe eller en stribet bluse. Og Matas byder på et hav af gode ansigts serum og cremer, som beskytter huden mod den kolde vintertid.

 

Et billede, der indeholder gulv, indendørs Automatisk genereret beskrivelse

Er dit julegavebudget højere har vi fantastiske idéer til omkring 500,- til den perfekte gave til hende eller ham. Til ham finder du fx hos Tøjeksperten en klassisk flot skjorte, en strik eller et par bukser.

 

Et billede, der indeholder gulv, indendørs, tilbehør, sæk Automatisk genereret beskrivelse

 

Til hende har de hos Message en flot cardigan, en blød lækker vest, tasker og mange andre inspirerende julegaveidéer.

 

Lad dig også inspirere af coole smykker til hende fra Pilgrim eller et festligt outfit fra Vila med oversize skjorte og glimmerleggings.

 

Et billede, der indeholder person, indendørs Automatisk genereret beskrivelse

 

Til ham finder du både klassiske armbånd og armbånd med stil, der passer til ethvert outfit hos Sct. Mathias Ure-Guld.

 

Giv dig tid og ro til din juleshopping, få hjælp til julegaveidéer og oplev den magiske jul i Bryggen!

 

Og husk at forkæle dig selv med en varm kop kakao eller en kop kaffe hos Frellsen eller få en lækker frokost hos Det Grønne Køkken.