1026_bryggen_bruuns_nyhedsbrev vinterhygge

Hygge

icon

HJEMMELIG HYGGE

Årstiden er for alvor skiftet, og vi går med hastige skridt imod vinteren. Det er blevet mørkt, koldt og blæsende, vi bevæger os indenfor i varmen og sætter fokus på hygge. Hygge er noget, som alle vi danskere forstår, et begreb som resten af verden prøver at forstå. For os danskere betyder hygge; at være sammen, have det rart, være afslappet og tryg. Hygge forbindes tit med socialt samvær, hvor mad og drikke ofte er inkluderet.

 

HYGGETØJ

Hyggetøj har altid været et must-have i de kolde måneder, især i år, hvor mange dansker arbejder mere hjemmefra end de har gjort tidligere. Men hvad er hyggetøj? Hyggetøj skal være behageligt og ikke stramme nogen steder. Det kan være alt fra pyjamasser til træningsbukser samt hættetrøjer og varme, bløde sokker.

I Hunkemöller i Bryggen finder du et stort udvalg af netop hyggetøj. Vi har alt fra bløde hjemmesko og sokker til vamsede morgenkåber og bløde hjemmesæt. Så kig forbi og lad os hjælpe dig med at udvælge dit nye hyggesæt.

Leggins og lækre bløde striktrøjer er et andet godt bud på et skønt hyggesæt. I Message i Bryggen har vi leggins i ensfarvet og med flotte print. Kom ind og find de leggins der passer bedst til dig og style dem med en lang striktrøje, for at fuldende dit afslappede look. I bl.a. H&M og VILA har vi et stort udvalg af lækre striktrøjer.

En vigtig hyggetrend som vi ikke må overset, er sweatpants og hættetrøje - gerne i matchende farver eller med print. Ikke nok med, at det er superbehageligt at have på, det er også en af tidens største tendenser indenfor mode. I bl.a. Only og Envii har vi masser af gode bud på dit nye sweatsæt.

Vi må konkludere, at hyggetøj er gået hen og blevet en trend – en trend som vi alle kommer til at elsker! Så på med joggingbukser eller leggins, mix det med din ynglings overdel og du er klar til arbejde, hvad enten det er ude eller hjemme.

 

FAMILIEHYGGE

I denne underlige Corona-tid, hvor vi holder os mere hjemme end vi plejer, skabes der et uvant stort rum af hjemmetid med familien.
Vores børn elsker, når vi som familie foretager os noget sammen, så det er bare med at fået det bedste ud af situationen og lave noget med børnene.

Her er 3. gode bud på kvalitetstid med familien.

  1. Højtlæsning er altid et hit og børnene ligger helt automatisk ipaden væk, hvis mor eller far vil være med til at læse en bog. I BR og Kvickly har vi et godt udvalg af forskellige børnebøger til børn i alle aldre.
  2. At spille et godt brætspil samler familien og kan skabe hygge i flere timer. BR og Kvickly har et stort udvalg af spil, hvor både de mindre børn kan spille med samt de mere avancerede spil til familiens ældste børn.
  3. Hos Frellsens kan du lige nu købe et ”Lav dine egne flødeboller” kit. Kittet indeholder alt hvad du skal bruge til at fremstille 25 lækre flødeboller – vaffelbunde, ingredienser til skum, chokolade og kokos. En aktivitet for hele familie, som I helt sikkert ikke har prøvet før.

 

HJEMMEHYGGE

Kolde og mørke efterårs-/vinterdage kræver, at der skures lidt ekstra op for radiatoren for at vores hjem føles varmt og hyggeligt.

Tæpper varmer både øjet og fødderne, og stearinlys er helt obligatoriske for denne årstid. Du kan sagtens skabe vinterhygge og ny indretning uden af omrokere hele huset - i Imerco finder du et stort udvalg af lysestager, lys og boligtekstiller, der kan være med til at skabe den hyggelige vinterlige atmosfære i dit hjem.

Når stearinlysene er tændt, hyggetøjet er kommet på og familien er samlet, mangler der kun én ting - Hvad skal vi snacke imens vi hygger os?

Kom ind i Frellsens og lad dig frist af vores store udvalg af lækre chokolader, flødeboller og konfekture.
I denne sæson er varme flydende drikke selvskrevet, så tag også et kig på vores varianter af både kaffe og chokolade drikke.
Er du også en af dem, der mener, at der til en varm drik hører et stykke godt brød eller en kage? Her kan vi anbefale boller eller en lækker kage fra bageren i Kvickly.

Vi glæder os til at se dig i Bryggen.