BRUUNS_1_WEB

.

icon

 

JULEN STÅR FOR DØREN

Inspiration til årets gaver – hvad skal du give, hvad skal du ønsker dig og hvor kan gaverne købes?

December måned er for de fleste den hyggeligst måned på året, en måned fyldt med forventninger og glæde hos både store og små. Hele året ser vi frem til december og især de små tæller møjsommeligt ned til juleaften.

Det meste af år 2020 har været anderledes end vi er vant til og det samme kommer til at gælde for julen. Mange af de årlige traditioner, såsom firma julefrokoster og familiefester er aflyst, vi skal holde afstand til julemanden og nisserne har mundbind på.

Én ting forbliver dog som vi kender det bedst – det flotte pyntede juletræ med julegaverne under. Meeen julen og gaveræset kan nemt give os stress og sved på panden, vi kæmper med lange ønskesedler og med at finde de helt rigtige gaver til vores kære. 

Når alt i år er anderledes end vi er vant til, hvorfor så ikke prøve at gøre julegaveindkøbene lidt nemmere!

Vi har helt sikkert alle en mand i vores liv som har alt, hvad enten det er vores ægtefælle, bror, lille søn eller far. I Bryggen ligger vi løbende gaveideer til både store og små op på vores instagram profil: https://www.instagram.com/bryggen/ og vores facebookside https://www.facebook.com/bryggen/.  

Sæt dig derfor trygt til rette i sofaen derhjemme og blive inspireret til dine gaveindkøbe, samtidig med at du også undgår at fare forvildet rundt i butikkerne. 

Bryggen ønsker dig god fornøjelse med julegaveindkøbene – vi glæder os til at se dig!