OPLEV EFTERÅRSFERIEN I BRYGGEN

icon

EFTERÅRSFERIEN BYDER PÅ MASSER AF SJOV FOR HELE FAMILIEN

Bryggen byder på en masse hyggelig shopping i efterårsferien – lige fra pølsehorn i Kvickly, slush ice i Frellsen og nye gummistøvler hos Sport24. Mulighederne er mange i Bryggen – nyd ferien og gå på opdagelse i butikkerne. 
Der er også en masse spændende aktiviteter – så inviter hele familien og vennerne til en masse hyggelige timer i Bryggen.

 

KOM PÅ PAW PATROL SKATTEJAGT HELE EFTERÅRSFERIEN

d. 13. oktober – d. 22. oktober.

Kom i Bryggen i efterårsferien og find Paw Patrol figurerne, der gemmer sig rundt omkring i centret. 
Chase og alle vennerne venter på, at du finder dem, og gætter det hemmelige ord sammen med dem. 

Skattejagten starter ved hovedindgangen ved Sønder Torv, hvor du finder skattekortene. Når du har fundet alle bogstaverne sammen med Chase og vennerne, så afleverer du skattekortet med dit navn i postkassen, som også er at finde ved hovedindgangen.
Blandt alle deltagerne i skattejagten finder vi fem heldige vindere af to billetter til Lido biografen inkl. 2 x popcorn. Vinderne trækkes d. 23. oktober og kontaktes direkte. Konkurrencen er lavet i samarbejde med Lido Biograferne.

 

GLAM OG GLIMMER MED GLIMMERMARIE

Fantastiske GlimmerMarie kommer igen forbi Bryggen d. 18. oktober midt i efterårsferien og laver ansigtsmaling og glimmer i ansigtet på alle dem, der har lyst!
Sted: Plateauet på 1. sal
Dato: d. 18. oktober 
Tid: 11:00 - 15:00

 

PAW PATROL TEGNESTUE

Hele efterårsferien kan du tegne med Chase og de andre seje heltehunde i vores tegnestue på 1. sal – lige over for Fætter BR. 
Udfold dine kreative evner, og tegn en flot tegning til værelset, en gave eller noget helt tredje. 

Tegnestuen er åben hver dag hele ferien i  åbningstiden.

 

VIL DU VINDE TØM NORMAL I BRYGGEN?

Hvis du endnu ikke har hentet BRYGGEN & FRIENDS appen, så skynd dig at gøre det nu!
I oktober måned har du nemlig muligheden for at vinde TØM EN NORMAL på 78 sekunder. Ja, du læste rigtigt, du har chancen for at tømme Normal i Bryggen!
For at deltage i lodtrækningerne om de mange utrolige præmier, skal du blot hente BRYGGEN & FRIENDS appen og scanne din kvittering, når du har handlet i Bryggens butikker (alle butikker er med). Hver kvittering er ét lod i konkurrencen. Det vil sige, at jo flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Så shop løs, og dine vinderchancer øges. 


Vi glæder os til at se dig i Bryggen!