Tilbage
giftcard_480x388

Gavekort til Bryggen

Shopping services

Mangler du en fødselsdagsgave, værtindegave eller noget helt tredje? Du kan købe gavekort i kiosken ved Kvickly eller online på bryggengavekort.dk. Gavekortet kan bruges i mere end 40 butikker i Bryggen.

KORT TIL DEN PERFEKTE GAVE

Med et gavekort til Bryggen er du sikker på, at du vælger rigtigt. Gavekortet kan bruges i mere end 40 butikker i centret, og hvad end du søger efter nyt tøj eller måske ønsker at dele en lækker middag, så får du adgang til det meste med et gavekort til Bryggen. Gavekortet kan både bruges til elektronik, bolig, fashion, madvarer, fornøjelser, spisesteder og meget mere.

GAVER FRA 100 KR.

Hvad end du mangler en værtindegave, en fødselsdagsgave eller blot en lille overraskelse, er Bryggens gavekort det oplagte valg! Gavekortet fås fra 100 kr. og opefter, så du bestemmer helt selv, hvor stort beløbet skal være!

NYHED: KØB ONLINE 

Nu kan du endelig købe dit gavekort til Bryggen online via www.bryggengavekort.dk
Her kan du nemt og bekvemt bestille op til 10 gavekort og få dem sendt direkte. Du bestemmer selv, om gavekortet skal sendes til dig selv eller direkte til en, du ønsker at overraske med en gave. Du bestemmer også selv, om gavekortet skal sendes med almindelig post, eller om det skal gå ekstra hurtigt med et quickbrev.

BEMÆRK! Når du bestiller gavekort online, og vælger at få det sendt fysisk med posten, så får du også tilsendt en aktiveringskode på e-mail. Gavekortet kan først benyttes i centret, når aktiveringskoden er indtastet på www.shoppingcentergavekort.dk

KØB GAVEKORT I BRYGGEN

Hos kiosken ved Kvickly kan du købe et gavekort til Bryggen. Du kan enten betale med kort eller kontant. Du kan købe gavekort til en værdi á 100 kr. – 8.000 kr.

GAVEKORT TIL GRUPPER

Sidder du i en virksomhed, forening eller lignende, så kan vi hjælpe med den perfekte gave til medarbejdere, medlemmer og andre partnere. Skal du bruge en større mængde gavekort, eller skal du bestille for mere end 8.000 kr. samlet, så bedes du sende en mail til DKgavekort@steenstrom.com

GEBYRER
Uanset hvordan du køber dit gavekort, er der et gebyr på 10 kr. pr. gavekort. Dette dækker håndtering, produktion af kort og omslag samt opsætning og vedligehold af systemet. Bestiller du online eller via e-mail er der derudover også en udgift til porto og forsendelse.

HER KAN GAVEKORTET BENYTTES

Gavekortet kan bruges i følgende af Bryggens butikker samt i Field's i København og Bruuns Galleri i Aarhus. Se en oversigt her

Mangler du en fødselsdagsgave, værtindegave eller noget helt tredje? Du kan købe gavekort i kiosken ved Kvickly eller online på bryggengavekort.dk. Gavekortet kan bruges i mere end 40 butikker i Bryggen.