Tilbage

Automatisk parkeringssystem

Reopening Desktop Banner 1920x580px

Automatisk parkeringssystem

Er du i tvivl, om du skal betale parkering? Tjek på www.q-park.dk/betal

Hurtig og nemt parkeringssystem i Bryggen

Er du i tvivl om du skal betale parkering, så læs med her:


Betal senere, online eller brug easypark app

Skulle du glemme alt om betaling eller orker du ikke at finde kortet fra fra bunden af tasken, så kan du også betale online i op til 48 timer efter du er kørt ud. Det gøres på: www.q-park.dk/betal, hvor du indtaster bilens registreringsnummer og betaler med kort. Derudover, kan man selvfølgelig stadig bruge den gode klassiske easypark app.

 


Parkering på Bryggen 

Bryggen har 700 p-pladser og et system, der har gør det så nemt, som det kan blive. Langt det meste bliver gjort automatisk igennem Q-park - det vil sige, at din bil bliver registreret i det øjeblik, den kører ind på parkeringsområdet. Altså, du skal ikke gøre noget som helst.

Parker din bil og få 2 timers gratis parkering
Nogle klarer indkøbene hurtigere end andre og vi har selvfølgelig en løsning uanset om du er lynhurtig eller har brug for mere tid. Til de hurtige, tilbyder vi naturligvis stadig 2 timers gratis parkering, så hvis du kan klare din shopping indenfor den tidsramme, så kører du blot ud igen. Har du brug for mere tid, så er løsningen også simpel. 

Sådan betaler for din parkering
Parkerer du i mere end de 2 timer, så kan du betale på følgende 3 nemme og sikre måder:


Betalingsautomater: 
I parkeringsområdet finder du betalingsautomater, hvor du nemt og simpelt kan betale med kort ved at indtaste bilens registreringsnummer.

Kontant betaling: Hvis du foretrækker at betale kontant, så har vi selvfølgelig også en løsning - det kan nemlig gøres ved betalingsautomaten på P2.

Betal senere, online eller brug easypark app: Skulle du glemme alt om betaling eller orker du ikke at finde kortet fra fra bunden af tasken, så kan du også betale online i op til 48 timer efter du er kørt ud. Det gøres på: www.q-park.dk/betal, hvor du indtaster bilens registreringsnummer og betaler med kort. Derudover, kan man selvfølgelig stadig bruge den gode klassiske easypark app.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en lettere parkering i Bryggen!