Tilbage

Vi er glade for at kunne åbne igen

BRYGGEN genåbnet d.11 maj
Kære kunde,
Vi er meget glade for at dele nyheden om, at BRYGGEN er genåbnet!
Den danske regering har vurderet Covid-19-situationen og har på grundlag af det truffet beslutning om at justere de hidtidige retningslinjer. De nye retningslinjer betyder, at shopping centre må genåbne. Det er meget positive nyheder, og det betyder, at BRYGGEN vil åbne d. 11 maj. Vi vil have normale åbningstider.
Det er vigtigt at bemærke, at restauranter og caféer først genåbner mandag d. 18. maj.

Selvom vi nu genåbner BRYGGEN, er vores kunders og lejeres sundhed og sikkerhed fortsat en væsentlig prioritet for os. Vi vil fortsætte med at overvåge situationen nøje og opfordrer alle - både kunder og lejere - til at overholde anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne.

For at sikre både kunder og medarbejderes sikkerhed og sundhed har vi iværksat en række foranstaltninger. Det betyder, at når du besøger os, så finder du skiltning og markeringer på gulve og vægge, så vi sikrer dig en god og sikker shoppingoplevelse.
Vi beder alle vores kunder om at overholde vores retningslinjer og til at følge nedenstående vejledning.
Lad os holde sammen ved at holde afstand.  

Vores foranstaltninger:
• Der er ophængt information i centret om korrekt håndvask, hvordan man kan hjælpe med at forebygge infektion, og hvad man skal gøre, hvis man oplever symptomer osv.
• Vi udfører hyppigere rengøring med desinfektionsmiddel af, hvad vi betragter som "risikoområder" (f.eks dørhåndtag, gelændere, borde, toiletter, vandhaner, osv.)
• Vi øger brugen af ventilation i centeret for at sikre frisk luft.
• Der er monteret gulvklistermærker til at guide afstand mellem vores besøgende
• Tydelig markering af hvilke døre der er udgange og indgange
• Informationer ved elevatorer osv.

Vi ønsker vores kunder en varm velkomst tilbage i BRYGGEN!