Tilbage
29059 Fields Generisk Description list slider Large 1920x580px 360kb6

IKEA PLANNING STUDIO åbner i Bryggen

Glæd dig til efteråret!

Nu åbner IKEA Planning studio lige midt i Vejle

 

Ventetiden er forbi. Allerede fredag den 28. oktober slår IKEA dørene op til det nye Planning studio centralt i Vejle hos shoppingcentret Bryggen. Åbningen fejres med svenske kanelbullar samt goodiebags og hjertelige bamsekram fra Fabler Björn til de mindste kunder.

Åbningen var egentlig annonceret til en gang i november. Men allerede fra fredag den 28. oktober 2022 kan kunderne i Trekantsområdet få rådgivning og hjælp til at få opfyldt deres boligønsker i det helt nye IKEA Planning studio i Vejle. Og allerede nu kan rådgivnings-møder med indretningskonsulenter bookes på IKEA.dk.

Med Planning studio Vejles centrale placering i shoppingcentret Bryggen, forenden af gågaden, markerer åbningen ikke kun en stor premiere for IKEA i Vejle. Dette Planning studio skriver også historie ved at være det første, som IKEA Danmark åbner inde i et shoppingcenter.

- Efter stor efterspørgsel kommer vi endelig tættere på vores kunder i Trekantsområdet, som nu får nemmere ved at få personlig hjælp til at finde de helt rigtige boligløsninger tæt på deres hjem. Vi oplever, at mange i højere grad søger rådgivning omkring vores mere komplekse køb såsom garderobe- og køkkenløsninger, hvilket derfor bliver vores primære fokus i Planning studio Vejle, siger Anders Lyhne Nordtorp, IKEA Danmarks Expansion Manager.

Klokken 10.00 fredag den 28. oktober klipper medarbejderne snoren og byder indenfor i det 153 kvadrameter store IKEA Planning studio Vejle, hvor åbningdagen fejres med gratis kaffe, te og naturligvis svenske kanelbullar først på dagen og siden fredagsslik. Dagen igennem vil der ligeledes blive uddelt goodiebags til alle børn, der også har mulighed for at hilse på og få et varmt velkomstkram af IKEAs velkendte bamsebjørn Fabler Björn.

Populære IKEA produkter på hylderne

I Planning studio Vejle kan kunderne finde inspiration i det udstillede sortiment inden for garderobe- og køkkenløsninger og booke et rådgivningsmøde med en indretningskonsulent, der kan vejlede og hjælpe med bestilling af hele IKEAs omfattende sortiment.

Det nye IKEA Planning studio-koncept er allerede populært i alverdens store byer og er også blevet taget godt imod på Vesterbro i København samt i Esbjerg, hvor et Planning studio også åbnede denne sommer. Modsat de to andre, danske Planning studios, hvor det kun er muligt at bestille varer, vil der i Vejle også være et sortiment af 75 populære IKEA produkter, som kan købes og tages med hjem med det samme. Det gælder blandt andet en stor del af de intelligente produkter, Smart Home, til blandt andet styring af lys og musik.Det vil fortsat være muligt at få sine bestilte varer fra IKEA via servicen Klik & Hent ved udleverings-punktet på Bryggens tagparkering, uanset om man har klaret bestillingen online eller i forbindelse med rådgivning i IKEA Planning studio Vejle.

 

Om åbningsdagen
Kl. 10.00

Medarbejderne klipper snoren foran indgangen til IKEA Planning studio Vejle og Expansion Manager i IKEA Danmark, Anders Lyhne Nordtorp, byder velkommen med en åbningstale.
Kl. 10.00-10.30 & kl. 16.00-16.30 
IKEAs bamse Fabler Björn besøger det nye Planning studio og siger hej til børnene.

Kl. 10.00-21.00
Der nydes gratis kaffe, te og svenske kanelbullar samt fredagsslik, ligesom der deles goodiebags ud til børnene.
Kl. 10.00- 21.00
IKEA Planning studio Vejle følger åbningstiderne i shoppingcentret Bryggen. Også på åbningsdagen, hvor der i anledning af halloweenfejring er udvidet åbning til klokken 21.00.