Summer 2020 Banner web 1920x580 final

Udsalg

icon

Udsalg i Bryggen: Sådan får du den bedste udsalgs-shoppingtur – og disse ting skal du gå efter

Udsalget er netop skudt i gang her i Bryggen, og der er som altid mange gode kup at gøre i centeret! Men udsalg kan også for nogen betyde fejlkøb, stress og jag. Så, hvordan får du den bedste shoppingtur under udsalget, og hvilke varer bliver du glad for – også i længden? Bare rolig, vi guider dig!

Du har faret centeret rundt på den ene time du havde, inden ungerne skulle hentes, købt til højre og venstre, fordi tilbuddene ikke var til at stå for, men så kommer du hjem, helt udmattet, og spørger dig selv, hvad du egentlig skulle med den sovsekande, du allerede har tre af i skabet. Det scenarie skal være fortid! Vi guider dig nemlig til at få den bedste udsalgs-shoppingtur i Bryggen og gøre de fedeste kup, som du også bliver glad for i længden. 

Sæt god tid af til din udsalgsshopping
Udsalgsshopping 101 er tid! Og masser af det. Shopper du med en stram bagkant, giver du ikke blot dig selv en hektisk dag – du ender helt sikkert også med at komme hjem med et fejlkøb eller to. Så dediker en hel dag til udsalgsshoppingen, og giv dig selv god tid til at finde de rigtige kup og overveje dine køb.

Det er fristende at være med fra start, når udsalget skydes i gang, men bare rolig – der er virkelig mange gode tilbud, så du skal nok nå at få fingrene i nogle gode kup, også selvom, du først kan sætte tiden af om nogle dage.

Planlæg dine køb hjemmefra
Har du tendens til impulsshopping, og ender du tit med at lave fejlkøb? Så er planlægning et godt redskab til dig. Gå klædeskabet igennem, tag et kig i køkkenskufferne og skriv en liste med ting, du mangler. Tag listen med i Bryggen, når du skal shoppe udsalg og gå beslutsomt efter disse ting. 

Vi garanterer ikke, at du ikke fristes af alle de andre gode tilbud i centeret, men listen er et godt anker, der kan hjælpe med at holde dig på nogenlunde ret kurs.

Invester i basisvarer, klassikere og drømmekøb
Når du shopper udsalg, er det en god idé at gå efter disse typer af fund: Basisvarer, klassikere og drømmekøb. 

Basisvarer
Gode basisvarer er et must i eksempelvis garderoben og outdates ikke på grund af trends og tendenser. Kig for eksempel efter klassiske t-shirts i neutrale farver, et par gode jeans, en velsiddende skjorte eller et par hvide sneakers. Gå for eksempel på udsalgsopdagelse i H&M, der er mestre i cool basisvarer i fin kvalitet. Basisvarer kan også være din yndlingsparfume fra Matas eller en fin kaffekop fra Imerco.

Klassikere
Klassikere til boligen holder altid, og du kan være heldig at finde nogle af de bedste af slagsen til udsalg i Bryggen. Se for eksempel, om du kan finde kopper, tallerkener eller skåle fra Royal Copenhagen eller måske kan du være heldig at finde nogle fine boligaccessories fra Georg Jensen eller Kay Bojesen hos Imerco?

Drømmekøb
Har du i månedsvis drømt om en smuk taske fra NEYE, der kan holde i årevis? Så er det nu, du skal slå til. Drømmekøb, især dem, der har eksisteret i bevidstheden længe, er meget sjældent fejlkøb – især hvis du kan finde dem til en god udsalgspris!

Tag pauser, og genopfyld energidepoterne
Man tager sjældent gode beslutninger, når man er sulten og tørstig, så husk at besøge nogle af Bryggens gode spise- og kaffesteder få fyldt energidepoterne op. 


Tag hensyn, hold afstand, og følg myndighedernes anbefalinger
Udsalg ændrer ikke på, at vi fortsat skal passe på hinanden, når vi shopper i Bryggen. Husk derfor altid at følge myndighedernes anbefalinger og holde afstand til de andre udsalgsshoppere – så bliver udsalgsshoppingen bedre og tryggere for alle. Vi glæder os til vi ses i BryggenJ