FORÅRSSHOPPING I BRYGGEN

icon

VELKOMMEN FORÅR

Endelig! Det er officielt forår, og vi går lysere og lunere tider i møde. Snart er det forhåbentlig farvel til kolde temperaturer og hej til åbne havedøre og aftener på terrassen. Sæsonskiftet betyder også, at det er tid til at opgradere garderoben og skifte de tunge vinterjakker ud med florlette materialer og varme farver.

I Bryggen glæder vi os til at klæde dig på til sæsonen, og butikker som Selected, Message og Samsøe Samsøe bugner allerede af lækre forårsfund. Er du i tvivl om, hvad du skal gå efter? Vi har samlet fem af sæsonens allerstørste trends, som gælder hos både mænd og kvinder:

SS20: 5 store tendenser

1. Flower power 

Dette forår springer blomsterne også ud på tøjet og udgør en af sæsonens største tendenser. Fra de helt små blomster, der leder tankerne hen på mormors gamle te-stel, til markante maxi-blomster. Mix gerne forskellige typer blomsterprint på kryds og tværs.

2. Læderlook

Det er måske ikke det materiale, man typisk forbinder med forår og sommer, men ikke desto mindre er læder et af de helt store hits i modebilledet lige nu. Og vi taler ikke bare sort læder, som vi f.eks. kender det fra den klassiske læderjakke, men læder i alle regnbuens farver. Mange brands vælger at bruge det såkaldte ”vegan leather”, som både er mere bæredygtigt og dyrevenligt.

3. Welcome to Bermuda

Hvis du skal shoppe amok i én bestemt beklædningsdel dette forår, skal det være bermudashorts. De korte shorts, som oprindeligt blev lavet til militæret og senere gjort populære af forretningsmænd på Bermuda, kan bruges til alle lejligheder – også en aften i byen, hvis de f.eks. kombineres med en blazer.

4. Candyshop

Sarte materialer og bløde pasteller er opskriften på et af sæsonens hotteste looks. Vi kalder det ”candyshop”, fordi det leder tankerne hen på skumfiduser og stribede bolcher og gør os ret så lækkersultne. Mintgrøn, lyserød og babyblå – alle pastelfarver dur, og det gælder for mændene såvel som for kvinderne.

5. Nede på jorden

Er du ikke så meget til pang og pasteller, er jordtonerne måske mere dig. Farver som beige, brun og camel er igen at finde på farvepaletten, og de varme nuancer ser især smukke ud på f.eks. skind. Skal looket peppes lidt op, kan du kombinere jordtonerne med en af de populære pastelfarver.

Tip: Mix & match

Tone-i-tone-tendensen er tilbage, og det betyder, at du gerne må mikse farver og mønstre i forskellige nuancer. Brug f.eks. en top i sart babyblå sammen med et par bukser i en mørkere blå nuance, eller kombinér forskellige jordfarver – alt er tilladt, så længe du bruger toner fra samme farveskala.

Få et overblik over alle vores modebutikker her 

Vi glæder os til at se dig til forårsshopping i Bryggen i Vejle

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE