Halloween bruuns 1 of 1

Hjælp piraten

icon

Hvad skal du lave i Efterårsferien?

-          I Bryggen skal vi hygge os!

Efterårsferien, den eneste skoleferie i efterårssemesteret, er lige om hjørnet. HVAD skal du lave?
Lige præcis i efterårsferien er vejret ofte afgørende for, hvilke lege vi kan lave med vores børn. Den ene dag kan det være dejligt solrigt efterårsvejr og næste dag regn og rusk.

I Bryggen har vi masser af gode forslag både til indendørs og udendørs hygge.

 

Hjælp Piraten!

Piraten Kaptajn Knogle har brug for din hjælp. Han er strandet på en øde ø sammen med sin store sorte krage Havsus. Han har mistet sit piratskib, sin besætning og sin skat. Han håber, du vil hjælpe ham med at få det tilbage.
Rundt omkring i Bryggen skal du finde og løse gåder, som kan hjælpe Kaptajn Knogle med at finde sine ting, så han kan komme til havs igen.
Hvis du løser alle gåderne, har Kaptajn Knogle pakket slikposer som tak for din hjælp.

Derudover trækker vi lod blandt alle deltagerne om lækre gavekort til centeret. Vinderne får direkte besked.

Sådan gør du:

1.      Find den ”øde ø” hvor Kaptajn Knogle er strandet. Den ligger ved hovedindgangen.

2.      Her får du udleveret et kort, som kan hjælpe dig med at finde gåderne – det er gratis!

3.      Find de 8 gåder rundt omkring i centeret og løs dem.

4.      Aflever kortet med dine svar samt navn og e-mailadresse ved ”den øde ø”. Få en gratis slikpose og vær med i vores lodtrækning om lækre gavekort til centeret.

Kom og hjælp Kaptajn Knogle fra mandag til lørdag i uge 42 fra 12:00-16:00.

 

Kreativ leg

Hvis vejret er dårligt, er kreative lege altid et hit hos børnene. Det gode ved den kreative leg er, at den kan foregå såvel indendørs som udendørs - i mindre grupper sammen med søskende, forældre eller som en selvstændig leg. Kreative lege giver dit barn mulighed for at udfolde og udvikle sin fantasi!

Malebøger med børnenes yndlingsprinsesser eller -superhelte er utrolig populære og giver ro og fordybelse time efter time. HAMA perler i alle regnbuens farver på snor eller på perleplader. Sakse, tusser, farverigt papir, brætspil - ja listen er lang over alle de ting, du kan finde i BR til dit barns kreative leg.  

 

Halloween

I BR i Bryggen har vi alt til børnenes udendørs leg. Alt fra drager, løbehjul, sjippetove, kridt til fliserne og meget meget mere. Derudover er butikken lige nu fyldt, med alt du skal bruge til halloween. Stort udvalg af både udklædning, borddækning, edderkopper mv.
Efterårsferien er oplagt til halloweenhygge. Kom forbi BR og find din yndlingsudklædning og køb græskar til udskæring af uhyggelige halloweenhoveder i Kvickly. Tag et smut i Frellsens og køb chokolade til varm kakao og sidst men ikke mindst, inviter dine venner over i haven til en uhyggelig eftermiddag.

Vi glæder os til en hyggelig efterårsferie i Bryggen!