OL i Bryggen

icon

Vi støtter de danske OL atleter

Så er vi klar til at trække i de røde og hvide farver! OL i Tokyo er over os, og Bryggen er helt klar til at støtte både de danske atleter, men også jer, hjemme i stuerne! Fordi OL betyder samvær, hygge og en fælles passion! Og med den slags, følger som regel også behovet for snacks, god mad og godt gear!

Det ultimative setup til Sommer OL?

OL kan være et samlingspunkt, for venner og familie. OL kan også, i lige så høj grad, være skøn alenetid. Uanset, hvad OL er for jer, så har Bryggen helt sikker lige det, som jeres OL setup mangler! Er det snacks, lækker mad (både af den nemme, og af den mere avancerede slags), en ny skærm, højtalere eller udstyr til at rykke seancerne udendørs? Så kig forbi Bryggen i Vejle.

Snik, snak, snacks! De bedste snacks til OL finder du i…

Et emne, som i den grad kan dele vandene. Men hos Bryggen tør vi næsten godt love, at I ikke kan gå forgæves. Kig forbi Frellsen Chokolade eller Kvickly i Bryggen, og oplev en verden af både søde og salte sager.

Men hov, hva’ med mad?

Nårh ja, selv den bedste snack-etape kan have brug for et ordentligt måltid mad ind imellem. Herfra er der kun tilbage at spørge om: er I gør-det-selv-typerne, eller fuldender take away jeres OL?

Til dig, der er til hjemmegjort

Bryggen har et bredt udvalg af både gode råvare, og lækkert udstyr til køkkenet. Kig forbi Kvickly og vælg lige de gode sager, som du vil hygge om dine venner med! Eller kig forbi Imerco, og find lige den gadget, som vil sætte prikken over i’et i dine gastronomiske kreationer, og som vil imponere dine gæster!

Til dig, der er til hjemmebagt

Nyder du i stedet bedre maden, hvis du ikke selv skal stå i køkkenet, så er Bryggen også for dig! Kig forbi Det Grønne Køkken. Eller vælg de ovnklare delikatesser fra Kvickly, og overrask dine gæster med god mad, som ikke kræver at du står i køkkenet, og ser OL på din tablet for at følge med.

KOM SÅ DANMAAARK!!

I Bryggen hepper vi med jer! I kan altid søge både råd og vejledning hos butikkernes personale. Alle står vi klar, til at giver jer nogle gode dage i OLs tegn, og hjælpe jer fra Bryggen, med lige det, som I mangler.

Kig forbi Bryggen, og blev klar til Sommer OL i Tokyo, med stil!