Bryggen Ploft under 300kb

Nyt parkeringssystem

icon

Nyt parkeringssystem i Bryggen fra 1. september 2021!

 

Vi kender det alle - den klassiske frustration, der opstår, når shoppelysten trænger sig på. Bilen kører i retning mod centret og parkeringen skal klares som det første. Hvor kan den holde? Hvor længe kan den holde der? Og hvordan fungerer betalingen?

 

Vi ønsker naturligvis, at et besøg i Bryggen, skal være så gnidningsfrit som muligt - også når det kommer til parkering af bilen. Det er jo den, der skal fragte alle varerne hjem.

 

Derfor er det med stor glæde, at vi kan fortælle, at d. 1 September har vi indgået en ny aftale med Q-park.

Hvad betyder det nye parkeringssystem for dig?

 

Aftalen omfatter alle vores 700 p-pladser og et system, der har gør det så nemt, som det kan blive. Langt det meste bliver gjort automatisk - det vil sige, at din bil bliver registreret i det øjeblik, den kører ind på parkeringsområdet. Altså, du skal ikke gøre noget som helst.

 

Parker din bil og få 2 timers gratis parkering
Nogle klarer indkøbene hurtigere end andre og vi har selvfølgelig en løsning uanset om du er lynhurtig eller har brug for mere tid. Til de hurtige, tilbyder vi naturligvis stadig 2 timers gratis parkering, så hvis du kan klare din shopping indenfor den tidsramme, så kører du blot ud igen. Har du brug for mere tid, så er løsningen også simpel. 

 

Sådan betaler for din parkering

 

Parkerer du i mere end de 2 timer, så kan du betale på følgende 3 nemme og sikre måder:

 

Betalingsautomater

 

I parkeringsområdet finder du betalingsautomater, hvor du nemt og simpelt kan betale med kort ved at indtaste bilens registreringsnummer.

 

Kontant betaling

 

Hvis du foretrækker at betale kontant, så har vi selvfølgelig også en løsning - det kan nemlig gøres ved betalingsautomaten på P2.

 

Betal senere, online eller brug easypark app

 

Skulle du glemme alt om betaling eller orker du ikke at finde kortet fra fra bunden af tasken, så kan du også betale online i op til 48 timer efter du er kørt ud. Det gøres på:

www.q-park.dk/betal, hvor du indtaster bilens registreringsnummer og betaler med kort. Derudover, kan man selvfølgelig stadig bruge den gode klassiske easypark app.

 

Så bliver det næsten ikke nemmere. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en lettere parkering i Bryggen!