Tilbage

Bliv klar til jul sammen med os

28894 BG Jul 2021 Description list slider Large 1920x580px 360kb

Køb dine julegaver allerede nu

icon

Julen starter i Bryggen

Vi er klar til julen i Bryggen, og du kan godt glæde dig, for vi har længe ventet på at skabe en magisk julehygge.

 

Endelig kan vi igen danne rammerne for en magisk og hyggelig julestemning i Bryggen, og alle vores butikker er mere end klar til julen. Find alt til pakkekalenderen, tøjet til julefrokosten, julepynten til hjemmet samt ideer og inspiration til både julegaveindkøbene og juleønskerne.

 

Mangler du festtøj til den snarlige julefrokost, så har vores mange tøjbutikker et stort udvalg af festtøj med stil og kant – du finder det bl.a. hos Samsøe & Samsøe, Message eller Kaufmann. Og er du allerede i gang med planlægningen af adventsgaverne eller pakkekalenderen, så lad dig inspirere af gode ideer til både børn og voksne hos fx BR, Kvickly eller Matas.

Vi hjælper dig også med at skabe den helt rigtige julestemning i dit hjem. Besøg Imerco og få inspiration til et fantastisk julebord.

  
 

 

Besøg bl.a. også Message, Samsøe & Samsøe, Quint, Envii eller Kaufmann, som alle står klar til at fuldende dit look og din stil til julens fester. Få et cool og stilet outfit med en feminin silke- eller satin-top og brede bukser. Og til herrer fuldender en cool læderjakke et råt og cool look.

 

 

 

Er du på jagt efter accessories eller tasker, så besøg fx Neye eller Only. Hos Only finder du elegante og festlige øreringe samt flotte spænder til håret, og Neye har et stort udvalg af tasker, som matcher dit outfit. Og mangler du festsko, så har både Deichmann og Skoringen gode bud på de helt perfekte dansesko.

 

 

Er du allerede i gang med planlægningen af adventsgaverne eller pakkekalenderen, så lad dig inspirere af gode ideer til både børn og voksne hos fx BR, Matas eller Kvickly. Du finder fx fine kreative ting til en pakkekalender til drenge hos BR eller inspiration til adventsgaver til mænd hos Kvickly.

  
 

Der er mange måder at være kreativ på, når pakkekalenderen skal laves, og det kræver hyggetid og planlægning. Er du mere på jagt efter en færdig pakkekalender, så har flere af vores butikker også gode og flotte kalendere, besøg fx Matas.

Vi hjælper dig også med at skabe den helt rigtige julestemning i dit hjem. Hvorfor ikke pynte op i god tid og skabe julehygge og glæde med smuk og dekorativ julepynt. Besøg blandt andet Imerco og få inspiration til et fantastisk julebord.

 

Oplev julestemningen, juleglæden og en magisk juleshopping i Bryggen.

 

Vi glæder os til at se dig!