web_bryggen_srgb

Imerco åbner ny butik 1. oktober

icon

UDELIVET FLYTTER INDENFOR

Årets første efterårsmåned er godt i gang og er for mange en hyggelig overgangsperiode. Vi går fra de varme og lune sommeraftener, hvor udelivet har været i fokus, over til de kolde og klare vintermåneder, hvor vi igen trækker indenfor.   
Efteråret er en hyggelig årstid, hvor der igen tændes stearinlys i stuerne, plaider findes frem og naturen viser sig fra sin flotteste og mest gyldne side.
I Bryggen har vi fyldt vores bolig- og interiør butikker op med masser af lækre og spændende efterårsvarer, som vi glæder os til at vise dig.

 

Guide: Boligtendenser efterår 2020


JORDFARVERNE ER KOMMET FOR AT BLIVE

Farvetendenserne i efteråret domineres af gyldne og brændte farver, beige, taupe, brun, brændt orange og rustrød. Alle farver, som passer perfekt til den falmende skov, når bladene skifter fra grøn til flotte gyldne farver.
Boligindretning med gyldne farver giver et moderne og tidløst udtryk, og passer perfekt til efterårsindretningen.
De gyldne farver går godt i spænd med de fleste andre farver, materialer og stilarter, og vil derfor pynte i de fleste hjem.

Kom og besøg os i Imerco (åbner 1. oktober) og lad os hjælpe dig med, at drysse gyldne nuancer ud over din efterårsindretning.

 

PLYSSEDE MØBLER

I efteråret 2019 var møblerne mere kurvede og runde i kanterne. Materiale som velour og fløjl var kodeordet og blev brugt på både møbler, gardiner og interiør.

I efteråret 2020 bliver kvaliteterne mere lodne i overfladen, end vi har været vant til. Metervarer som boucle og plys er de ny must have kvaliteter i vores hjem.  
Vi kommer til at se disse metervarer på både puder, gardiner og på vamsede, bløde loungestole. Disse lækre materialer, kombineret med ovennævnte gyldnede farver, vil pifte et hvert hjem op – om det er en lækker pude i sofaen, gardiner som rumdeler eller loungestole omkring spisebordet, er ikke afgørende. Kvaliteter vil tilføre en stoflighed og vil få hjemmet til at syne nyt og ultramoderne, trods de gamle modereferencer.

 

PLISSERET INTERIØR OG KERAMIK

En ny stor tendens vi ser indenfor boligindretning, er riller og former, de vil komme til at bryde de rene og lige linjer. Vi ser de plisserede former både i understellet på sofaer og spiseborde, såvel som på vaser og krukker samt kaffe-/spisestellet vi dækker bordet med.

Indretningen med keramik, som vi allerede har stiftet bekendtskab med, fortsætter ind i efteråret. Keramik er med til at give et råt look til indretningen. Ofte bliver dansk indretning omtalt som minimalistisk, hvidt og stilrent. Man kan med fordel overveje at tilføje nogle keramikelementer til denne indretning - det vil skabe en fin kontrast til resten af stilen, skille sig ud og bringe personlighed i indretningen.


Besøg vores interiør afdeling i Kvickly eller Imerco og se vores store udvalg af både neutrale og farvede keramik elementer til din bolig.

 

Vi glæder os til at se dig til efterårsshopping i Bryggen.