bryggen_nyheder3

Forårsmoden

icon

De største modetendenser Spring/Sommer 2021

Foråret og sommeren er over os. Efter mange måneder i hyggetøj, er det skønt at besøge vores butikker der bugner af lækre forårsnyheder. Nedenfor har vi samlet en lille guide over de største trends og tendenser for forår/sommer 2021J

Dame

1. Pufærmer og ekstra volume

Vi vil se meget til pufærmer i modebilledet dette forår og sommeren med. Vi vil se det på alt fra kjoler og skjorter til bluser og jakker. Vi ser bl.a. tendensen hos Selected med flotte pufærmer på mellemlange sommerkjoler, der både vil være anvendelige til hverdag og fest, ligesom vi ser det hos Envii på skjorter med bindebånd.

2. Print

Print finder vi i alle afskygninger, lige fra blomsterprint, tern, leopard og striber. Vi ser mange fine mellemlange slå-om-kjoler i Message med blomsterprint, kjoler med klassisk leopardprint og hos Envii, er leopardprintet nyfortolket med lilla bundfarve på kjoler og bluser.

3. Vesten i ny fortolkning

Strikvesten ser vi fortsætte ind i foråret, men i en mere light udgave, som vi bl.a. ser hos Samsøe Samsøe, hvor strikvesten er mere let og sommervenlig i kvaliteten. Strikvesten er genial at tilføre over en let sommerkjole eller over en skjorte for et mere business-udtryk.

Vi kommer også til at se meget til waistcoats, som er en tendens, der er taget fra herremoden, og som normalt bruges til smokingsættet. Brug waistcoaten til et par shorts eller jeans med brede ben.

4. Behageligt sweat

Sweat-looket fortsætter ind i foråret, men farverne vi ser er nye, som bl.a. hos Envii, hvor vi ser sweat pants i farver som gul, lyserød, lyseblå og mint. Det nye er ligeledes, at de lange sweat pants nu også kan erstattes med sweat shorts.

5. Shop med god samvittighed

Ønsker du at shoppe med god samvittighed, vil vi anbefale at du slår et smut forbi Message, som har et udvalg af bæredygtige styles, der er produceret med fokus på at skåne både planeten og mennesker, ligesom der er taget hensyn til etiske arbejdsvilkår, miljøaftryk samt dyrevelfærd. De bæredygtige styles er tagget f.eks. ’Recycled wool’, så du nemt kan finde frem til dem.

6. Farvepaletten

Foråret kommer til at byde på mange farver, som man kun kan komme i godt humør af. Vi ser farver som gul, lyserød, pink, lyseblå, mint, brun og beige. Alle farverne kommer i forskellige nuancer og toner, ligefra ’knald’ pink til sart rosa.

Herre

1. Print

På herresiden ser vi ligeledes print i alle afskygninger, men primært ser vi striber og blomsterprint på skjorter. Vi ser bl.a. skjorter med brede strib hos Tøjeksperten og Kaufmann.

2. Denim

Løse ’Dad-fit’ jeans med brede ben kommer til at fylde en del i forårets modebillede på herresiden. Du finder dem bl.a. hos Quint, hvor de styles med en oversize bluse, skjorte eller en tee med print.

3. Overshirt

Den alsidige overshirt som vi så meget til sidste efterår, fortsætter også ind i foråret, og den jakkelignende skjorte giver et væld af muligheder, når det kommer til styling. Den kan styles med et par jeans og en tee eller med fordel anvendes som overtøj til brug over sommeren.

4. Kraftige musthave kvaliteter

Hjemmearbejdsdage har været hverdag for mange, hvor sweat og afslappet tøj har været det daglige workwear, men arbejdsuniformen er tilbage, og vi ser den i en ny og afslappet form med løse silhuetter i kraftige kvaliteter som hør, canvas og denim. Vi ser bl.a. kortærmede skjorter i hør hos Kaufmann samt på konfektion.

5. Forårets mange farver

Forårets farver på herresiden fortsætter i jordfarverne som brun, beige, grøn og blå.