Sommerbillet

Feriebilletten

icon

Bryggen har slået dørene op til ægte familie-shoppe-sjov og underholdende aktiviteter for familiens yngste. I år sælger Bryggen nemlig Feriebilletter, til børn fra 0-12 år, som gælder som pas til forskellige gaver rundt omkring i Bryggens mange butikker, fra fredag d. 25 juni, til søndag d. 8. august 2021. Så slip dit indre barn løs, sammen med de allermindste. Eller send de lidt større børn på eventyr selv, rundt i Bryggen. Under alle omstændigheder, lægger Bryggen op til leg. Så kom forbi og vær med!

Hvilke butikker kan man besøge med Feriebilletten?

Feriebilletten kan bruges til lidt af hvert! Blandt andet indeholder Feriebillen kuponer, som man kan indløse hos forskellige butikker i Bryggen. Man kan blandt andet kigge forbi bageren eller kiosken i Kvickly og blive budt på en Mathilde Kakaomælk. Eller forbi Fætter BR, og få en god gang sæbeboble-sjov med videre. Og er der ekstra varmt, så kan man runde Frellsen Chokolade og få en lækker, kold slush ice stukket i hånden. Ahh..!

Tag børnene i Biografen og Lalandia

Eller besøg Lido Biograferne. Man skulle måske ikke tro, at film-hygge sådan ligger allerøverst på ønskelisten, mens sommeren bager derudad. Men en god siesta kan være himmelsendt. Både for at undgå solen i middagstimerne, og for at lade batterierne op til god eftermiddags-hygge med børnene. Fang filmen “Buster” kl. 12:00, kl. 14:15 eller kl. 16:00 og husk at medbringe Feribilletten, og byt din kupon til én billet.

 

Med Feriebilletten får man også mulighed for at prøve Trails I Adventure Tower i Lalandia helt gratis, i følgeskab med en betalende voksen.

Hvad koster Feriebilletten?

En Feriebillet, bestående af én billet til filmen “Buster”, én entre-billet til Trails I Adventyre Tower i Lalandia og 6 kuponer til butikkerne i Bryggen, koster 100 kr. Feriebilletten har en værdi af 250 kr.

 

Der er begrænsede Feriebilletter, så skal jeres familie nyde godt af Bryggen denne sommer, så vent ikke for længe med at få fingrene i årets Feriebillet. Vær opmærksom på, at hver kupon i Feriebilletten kun kan bruges én gang. Og vær opmærksom på at kuponen til Lalandia kun kan bruges én gang, og i følgeskab med en betalende voksen.

 

Vi ses i Bryggen, til hygge og sommer-sjov!