VINTERFERIE MED GRATIS SKATTEJAGT

 

GRATIS SKATTEJAGT MED SJOVE OVERRASKELSER OG RABATTER

Leder du også efter sjove aktiviteter til børnene i vinterferien? I Bryggen kan du gå på skattejagt i centret i hele vinterferien! Alle der deltager i skattejagten får en lille overraskelse, og du deltager også i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Bryggen, når du indleverer dit skattekort.

 

SKATTEJAGT

 

Hjælp os med at finde alle figurerne fra biograffilmen SYNG 2, og gæt det magiske ord! De nuttede figurer giver dig hver deres bogstav, og når du har fundet alle figurerne, som har gemt sig rundt omkring i Bryggen, har du fundet alle bogstaverne. Skattekortet udleveres i Frellsen i stueetagen. Det er ganske gratis at deltage. 

Alle der afleverer et udfyldt skattekort, får en lille overraskelse. Du deltager samtidig i konkurrencen om hovedpræmien. Vinderen trækkes den 21. februar 2022.

 

SÅDAN GØR DU:

 

Hent skattekortet i Frellsen i stueetagen - det er gratis!

Find de 5 poster, der er gemt rundt omkring i centret - der er hjælp at hente på skattekortet

Ved hver post finder du et bogstav. Når du har fundet alle 5 bogstaver, danner de et ord, som du skriver på selve skattekortet

Udfyld kortet og aflevér det i Frellsen i stueetagen og få en lille overraskelse. Du deltager samtidig i konkurrencen om hovedpræmien, som er et gavekort på 500 kr. til Bryggen

Vi udlodder 2 x 4 biografbilletter til filmen "Syng 2"

Vinderne udtrækkes den 14. februar og får direkte besked.

Events

  • Tidligere
  • Snart
Desværre! ingen nyheder lige nu.
Men bare rolig. Vi opdaterer altid denne her side. Så snart vi ved noget, så får du det at vide her.

Deltagende butikker