Personlig pleje

Matas| Hele Danmarks skønhedsekspert

Matas i Vejle inviterer dig ind til et sandt slaraffenland af kvalitetsprodukter inden for personlig pleje, velvære og helse. Som Danmarks go-to skønhedsekspert, og med en stærk faglig viden, har vi nøje udvalgt et omfattende og lækkert sortiment, der dækker alle dine behov.

Gå på opdagelse i vores inspirerende butik i Bryggen i Vejle, og kast dig over de lækreste brands som Origins, Biotherm og Clinique – og mange, mange flere. Vi har også vores egne produktserier som Matas Natur og Matas Striber. Sidstnævnte er vores helt store klassiker, der forener høj kvalitet med fornuftige priser.

Vi glæder os til at se dig i Matas i Vejle!

Den bedste kundeservice og kvalitet

Hos Matas i Vejle møder du et højt kompetenceniveau, som er udslaget af vores brændende ønske om at være de bedste i branchen. Derfor kan du altid spørge vores imødekommende personale til råds.

Med en historie, der strækker sig helt tilbage til 1949, har vi et godt rygte, som vi ønsker at værne om. Vi strækker os derfor altid lidt længere - både når det gælder udvælgelsen af kvalitetsprodukter i sortimentet og vores kundeservice.

Helse og sundhed

Vi sætter en ære i at tilbyde den absolut bedste rådgivning til vores kunder. Hvis du har spørgsmål omkring helse og sundhed, vil vi derfor altid gerne hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig i Matas i Vejle.

Uanset om du er på udkig efter kosttilskud eller vitaminer står vi klar med kyndig vejledning. Hvis du fortæller os, hvad dit problem er, gør vi alt, vi kan, for at finde en god løsning for dig, så du kan føle dig sund og frisk hver dag.

Beauty-produkter i Matas

Ud over helse og sundhed banker vores hjerte også for skønhed og velvære. Derfor finder du også alle de beauty-produkter, du har brug for til både hverdag og fest hos os. Vi har både et bredt udvalg af makeup for enhver smag, lækre dufte til mænd og kvinder og alt, du har brug for inden for hårstyling.

Hvis du mangler inspiration til, hvilke beauty-produkter, der passer til dig, hjælper vi dig gerne med at finde dine nye favoritter. Vores store udvalg betyder desuden, at vi har noget i alle prisklasser. Fortæl os dit budget, så finder vi sammen de produkter, der passer bedst til dig og din pengepung.

Lækkert hjemmespa

Findes der noget, der emmer mere af selvforkælelse end et spaophold? Hvorfor ikke bringe den følelse af velvære ind i din hverdag? Med et bredt udvalg af lækre produkter inden for krops- og ansigtspleje kan du nemt købe ind til dit eget hjemmespa hos os.

Tænd levende lys på badeværelset, sæt noget dejligt og afslappende musik på, og forkæl dig selv med følelsen af hjemmespa til hverdag. Kom ind til os i Matas i Vejle, og lad dig inspirere.

Save Icon selectedSave Icon
Matas

Matas

close iconLukket
hours
TILBUD

GRATIS LANCÔME SAMPLE

Få en gratis produktprøve fra Lancôme hos Matas, når du er medlem af Bryggen & Friends

07/06/24 - 14/07/24

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Thiele
Lukket
Normal
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!