Bolig

Imerco Home | Hjem og livsstil

Hos Imerco Home i Bryggen bliver du mødt af en stor butik, der byder på endnu mere, end du er vant til fra din klassiske Imerco-butik. Grundet den større størrelse har vi i Imerco Home mulighed for at byde på et større og mere udskifteligt sortiment inden for bolig, design, indretning og gaver.

Når du besøger Imerco Home bliver du således altid mødt med det sidste nye inden for boligindretning. Hos os har du mulighed for at finde det, du mangler til din bolig i form af småmøbler, køkkenudstyr, personlige pleje og meget mere. Uanset om du mangler en lille smart reol, farverige pyntepuder, moderne skamler eller noget helt andet, finder du det i vores sortiment af lækre ting til boligen.

Opdag de nyeste trends i Imerco Home

Tag en tur i Imerco Home og lad dag inspirere af alle de nyeste trends inden for interiør og boligindretning. Ud over designklassikere, som du altid kan finde hos os, varierer vores sortiment, så vi altid kan tilbyde dig de nyeste trends. Når sæsonen og moden skifter, følger vi således altid med.

Er du i tvivl om hvilken farve, der bliver det nye musthave, eller mangler du moderne løsninger i din boligindretning? Så tag en snak med en af de dygtige ansatte i Imerco Home og bliv inspireret, til hvordan du skal indrette dit hjem, så det følger moden.

Et bredt udvalg af designklassikere

Ud over, at du kan finde alt det nye inden for boligindretning hos os, er Imerco Home også stedet at gå hen, hvis du er på udkig efter designklassikkere. Du finder blandt andet et bredt udvalg af Kay Bojesens ikoniske træfigurer, som igennem tiderne har pyntet i mange børneværelser, stuer, kontorer – ja, faktisk passer de i alle hjemmets rum.

Til borddækningen finder du klassikere fra mærker som Holmegaard og Royal Copenhagen, så du altid kan finde det, du har brug for til at dække et smukt bord. Desuden har vi et bredt udvalg af ting fra mærker som Georg Jensen, Bjørn Wiinblad og Lyngby Porcelæn.

Stort udvalg af lækre brands

Vores passion for indretning og vores store udvalg af lækre brands ligger dybt i vores dna. Når du kommer ind i Imerco Home kan du ikke undgå at opdage det – kvalitetsbrands fylder hylderne meter for meter med lækkert interiør, alt til køkkenet, boligtekstiler, personlig pleje og meget mere.

Af populære brands i vores sortiment kan vi blandt andet nævne Royal Copenhagen, Kähler, Eva Trio, Zwilling og OBH Nordica.

Find inspiration til den perfekte gave i Imerco Home

Imerco Home er den ideelle butik at besøge, hvis du mangler inspiration til en gave. Uanset hvad dit budget er, har vi mange forskellige valgmuligheder, og vi inspirerer dig gerne. Skal du til fødselsdag, konfirmation eller bryllup? Eller mangler du en værtindegave? Så kom ind og snak med vores søde og hjælpsomme personale, så vi sammen kan finde netop den gave, der vil vække glæde.

En af fordelene ved at købe din gave i Imerco Home er vores gode bytteservice. Hvis modtageren af gaven har brug for at bytte den, kan det lade sig gøre i hele landet. Det er derfor intet problem, hvis du ikke bor tæt på den, gaven er til.

imerco-home-221

Imerco Home

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Imerco
Lukket
Thomsons
Lukket