Personlig pleje

Den bedste frisør i Vejle

Hos Frisør Poul M i Bryggen brænder vi for hårmode. Hos os bliver du altid mødt af frisører med personlighed, kant og et stort servicegen. Uanset om dit hår skal studses, farves, styles eller have den helt store forandring, er du altid i trygge hænder hos os.

Vi har desuden et stort udvalg af hårpleje, børster, stylere og barbergrej. Vi har håndplukket de bedste produkter til vores frisørsalon i Vejle, og du finder blandt andet lækre ting fra Kérastase, Moroccanoil, Redken og GHD.

Når du vælger at blive klippet hos Frisør Poul M i Vejle bliver du altid mødt af en frisør, der er dygtig til sit håndværk. En stærk faglighed er vigtigt for os. Vi ved, hvor meget identitet, der ligger i en frisure. Derfor gør vi altid vores ypperste for at ramme præcis det look, du går efter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vejles bedste frisør!

Bestil tid

Trænger du til at blive klippet, farvet eller noget helt tredje? Så bestil tid hos os og kom et skridt nærmere dit nye hår. Når du bestiller tid, er du sikker på, at vi har tid til at tage imod dig, når du kommer. Det kan være en fordel i en travl hverdag, da du på den måde undgår vente- og spildtid.

Hvis du spontant får lyst til at gøre noget ved dit hår, er du naturligvis altid velkommen til at stikke hovedet ind til os og høre, om vi har tid til at opfylde dine hårdrømme. Hvis der ikke er en åbning, når du kommer, kan vi booke en tid til dig.

Vi glæder os til sammen at finde ud af, hvilken frisure, der skal være din næste!

Frisør og stylist med passion for faget

Frisør Poul M har saloner i hele Jylland, og vi har opnået et solidt fodfæste takket være vores kompromisløse fokus på kvalitet og professionalisme. Vi hjælper hver dag mange kunder med at vælge de hårprodukter, der passer til netop deres hår, ligesom vi inspirerer til nye frisurer og muligheder for styling.

Er du i tvivl om, hvad der skal ske med dit hår, så kom ind og lad os finde ud af det sammen. Når du taler med vores frisører, får du altid en ærlig og professionel vurdering af, hvilke frisurer der klæder dit ansigt.

fris-r-poul-m--549

Frisør Poul M

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Synoptik
Lukket
Thiele
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!