TOYS 'R' US i Bryggen

Shop visual TOYS 'R' US

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider

Kontakt

35463119
  • TOYS 'R' US På sociale netværk:

Butikker TOYS 'R' US

Toys'R'Us i Bryggen

Toys'R'Us har et kæmpe udvalg af legetøj fra gulv til loft! Vi har legetøj til børn i alle aldre - lige fra babylegetøj til legetøj til skolebørn. Vi har desuden spil, elektronik og meget andet. Her går hverken børn eller voksne forgæves.

Legetøj fra gulv til loft

Det er næsten som et eventyrland for dine børn, når de kommer ind i butikken og kan finde alt i indendørs- og udendørs legetøj. Af indendørs legetøj kan vi anbefale vores store udvalg af BRIO trælegetøj, legetøj fra LEGO og Barbie legetøj. Af udendørs legetøj kan vi anbefale vores forskellige rutsjebaner i mange størrelser og designs, hoppeborge, farverige legehuse, el-biler og meget andet. Vi har også gyngestativer, sandkasser, løbehjul og cykler, så der er noget for enhver aldersgruppe. Hos os er der rig mulighed for at blive inspireret til masser af kreativ leg og hyggelig fritid for både børn og voksne.

Vi har varer i forskellige prisgrupper, så du også bare kan komme forbi og købe mindre ting eller finde gaver til dit barn, barnebarn eller nevø/niece. Vi er glade for, at vi glæder så mange børn og deres familier med kvalitetslegetøj, der skaber en masse gode timer.

Vi har også et stort udvalg af digitale varer, såsom computerspil og spillekonsoller. Vi kan også tilbyde masser af brætspil og puslespil. For skolebørn har vi skoletasker og skoleudstyr/tilbehør til en glad og tryg skolegang.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Deals and News TOYS 'R' US

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider
HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top