Sportmaster i Bryggen

Shop visual Sportmaster

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden OBS! Åbner altid kl. 10.00 den første søndag i hver måned.

Butikker Sportmaster

SPORTMASTER i Vejle | Sportsudstyr til hele familien

Når du kommer ind i SPORTMASTER i Vejle, bliver du budt velkommen af vores servicemindede og dygtige personale, som står klar med gode råd og kyndig vejledning, når du har brug for det.

Hos SPORTMASTER i Vejle finder du et stort udvalg af sportstøj og -udstyr til hele familien. Vi sætter en ære i at have præcis det udstyr, du har brug for til din fritidsinteresse. Uanset hvilken sport, dit hjerte banker for, finder du derfor altid et bredt udvalg af tøj og udstyr, der passer til netop din sportsgren hos os.

Vild med sport!

I SPORTMASTER er vi vilde med sport – og vi er vilde med at tale om det. Kom ind og besøg os i Vejle og del din passion. Vi vil elske at finde præcis det, du mangler til din sport i samarbejde med dig.

På vores ”vild med sport”-side kan du finde inspiration til din træning og dit sportstøj. Vi skriver om designnyheder fra de store sportsmærker, vi inspirerer dig til at prøve nyt og lækkert sportsudstyr, og du kan finde gode råd til din træning i vores guides.

Mere end 30 års erfaring

Hos SPORTMASTER har vi mere end 30 års erfaring. Vi tør derfor godt kalde os selv en garvet sportsentusiast. Vi følger med i alt det nye, der rør sig, og samtidig har vi en god ballast i kraft af vores erfaring.

Vi søger altid for at uddanne vores personale, så de lever op til vores høje krav om service og sparring. Det er nemlig vigtigt for os, at du er garanteret at møde en entusiastisk sportsekspert, når du besøger SPORTMASTER i Vejle, så du får den rette vejledning og den gode service, som du fortjener.

Alle de bedste mærker

Hos SPORTMASTER ved vi, at det er vigtigt at have sportstøj og -udstyr af høj kvalitet. Derfor fører vi alle de bedste mærker inden for et væld af forskellige sportsgrene. Uanset om du er på jagt efter sportstøj eller fritidstøj, finder du et væld af gode produkter hos os.

Vi fører blandt andet mærker som Nike, Adidas, Hummel, New Balance, Asics og mange, mange flere. I vores brede udvalg i høj kvalitet har vi noget for enhver smag – og vi sørger for, at du altid er klar til kamp. Kom ind i SPORTMASTER i Vejle og gå på opdagelse blandt vores mange spændende produkter. Hvis du godt kan lide et godt tilbud, kan det desuden godt betale sig at holde øje med vores forskellige kampagner, som kører i løbet af året.

Parkering i Bryggen i Vejle

Når du besøger SPORTMASTER i Bryggen i Vejle, kan du benytte dig af vores gode parkeringsforhold. Vi har plads til både biler, motorcykler og cykler, ligesom du også finder gode muligheder for handicapparkering.

Kører du i el-bil, og ønsker du at lade din bil op, mens du er inde for at handle, kan du benytte dig af vores ladestandere. Ladestanderne i vores parkeringshus bliver opereret af CLEVER og passer til alle slags elbiler. Husk at medbringe ladekort og -kabel.

Deals and News Sportmaster

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top